4 éves kisfiam éjjel-nappal csak édességet enne, pedig nem erre volt szoktatva. Olyan, mintha függő lenne. Van valakinek még ilyen problémája?
ez azért van, mert amit az oviban esznek a gyerekek... az semmit nem ér! Én nem is hagyom ott ebédig a gyerekeket. Próbálj neki csokis-egészségeset adni! pl.: győri (már amennyire egészséges), nutellás alma, stb...
elöbb utóbb amúgy is kinövi :)
Valószínűleg nagyon sok gyerek lenne hasonló helyzetben mint a te gyermeked ha a szülő hagyná. Nálunk csak akkor van édesség ha rendesen ebédeltek és nem is minden nap. Szerintem teljesen felesleges egy kis gyereknek nap mint édességet ennie. Inkább egyen minél több gyümölcsöt. A te fiad hozzá van szokva sok édességet és persze hogy finomabb mint mondjuk egy főzelék, csak fele olyan egészséges is. Szerintem gondold át hogy miért is nem akarod megvonni tőle a csokikat legalább részben?
Amint kérdezted szerintem egyáltalán nem normális dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!