Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit hozott nektek a Jézuska?

Mit hozott nektek a Jézuska?

Figyelt kérdés
2012. dec. 24. 22:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nekünk felnőtteknek semmit, mivel nálunk a Jézuska csak a gyerekeknek hoz ajándékot :)

Nekik (a 2 kisfiamnak) hozott könyveket, társasjátékokat, kisautókat, pörgettyűt, szerelős építőjátékot, Lego készletet, Kresz-játékot.

Ezen kívül a nagyiéktól kapnak még egy villamos-busz szettet, a húgoméktól egy tanuló órát, egy földrajzi puzzle-könyvet, a sógoréktól meg egy dinós könyvet és egy kisállatos könyvet.

Elég soknak tűnik, de az a fejenként 4 dolog, amit tőlünk kaptak, nem volt 10e Ft sem (per fő).

Kellemes Ünnepeket mindenkinek!

2012. dec. 25. 08:32
 12/20 anonim ***** válasza:

Én semmit.

(hogy a gyerekeim (1,3,5 évesek) mit kaptak azt nem írom, mert nem ez volt a kérdés gondolom).

2012. dec. 25. 09:33
 13/20 anonim ***** válasza:
53%

Én egy mosogatógépet,vagyis a család,mert ha nem a mosogatással kell bajlódjak többet tudok a gyerekekkel foglalkozni :)

Fiam,férjem is kaptak ajcsikat

2012. dec. 25. 11:12
 14/20 anonim ***** válasza:
Semmit, mert nálunk is a gyerek kap, mióta megvan. Előtte volt nagy ajándékozás a családban, de mióta gyerekek vannak, azóta nincs, sokan lennénk már testvérek + mindnek van párja +gyerekek, szülők, nagyszülők mindkét részről - ha csak azt nézem, hogy így a szűk családba nekem 16 embernek kellett volna ajándékot vennem...)
2012. dec. 25. 11:31
 15/20 anonim ***** válasza:

A páromtól semmit, anyutól kaptam 2 tábla csokit:)

37N

A gyerekeim sokmindent kaptak.

2012. dec. 25. 12:44
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Én egy babzsák fotelt kaptam a férjemtől, anyutól az általam gyűjtött kávéskészlet hiányzó darabjait meg egy csokit. Szerintem sógornőmtől is a készlethez kapok egy darabot, de velük ma találkozunk.
2012. dec. 25. 12:56
 17/20 anonim ***** válasza:

Én kaptam a páromtól egy nagyon szép könyvet a macaron készítésről, és el volt rejtve benne két db jegy az operettszínházba :-) nagyon örültem neki!

A kislányunk (ha ez is a kérdés része)tőlünk saját magunk által készített játékkonyhát kapott edényekkel, Duplot, és egy Bogyó és Babóca könyvet.

2012. dec. 25. 22:55
 18/20 anonim ***** válasza:

A fiamnak vettünk egy hatalmas kamiont amibe pakolászhat tologathatja, egy csomó féle legoduplot, laptopot, egy új szőnyeget, egy nagy babzsák fotelt, egy tapsihapsis hátizsákot, egy tonna szuper ruhát, egy játék szaxofont, fa sín szetteket, most már nem jut eszembe.

Én pulcsikat, egy nagyon profi hajszárítót, papucsokat, könyveket, egy pehely paplant, ipad-et, és nagyon összegű készpénzt.

2012. dec. 25. 23:46
 19/20 anonim ***** válasza:

Én egy mosogatógépet kaptam a férjemtől de ezt már 1 hónapja már be is van szerelve azóta is használom és áldom az eszét aki kitalálta..no de hogy én is bontsak vakamit karácsonykor még azért vett nekem egy klassz könyvet meg egy meleg benti mamuszt!

Mi úgy vagyunk vele,hogy azért mert gyerekek vannak még mi is meglepjük egymást és nem feledkezünk meg egymásról!Majd ha nem fér bele anyagilag akkor nem veszünk.

2012. dec. 26. 09:19
 20/20 anonim ***** válasza:
Én négy tábla csokit.
2012. dec. 26. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!