Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tapasztalatok újlipótváros-vár...

Tapasztalatok újlipótváros-városrészről?

Figyelt kérdés

3 kicsi gyerekkel,melyik a legjobb rész. fontos a közbiztonság, lehetőleg nyugodt,nem túl zajos,de legyen közel ami kell. mely utcák jók,és melyeket kerüljek el

köszi!

2012. dec. 20. 16:18
 1/2 anonim ***** válasza:
84%
Újlipótváros sem a régi már, de alapvetően azért elég jó a közbiztonság (ha a betöréseket nem számoljuk, mert az van bőven). a Dunához eső része szebb, elitebb és nyugisabb is, rengeteg a családos, közel a szent istván park, rengeteg bolt, kávézó, stb. lejjebb, a Váci út felé eső részek már kissé "rosszabbnak" számítanak, de objektíven nézve az is nagyon jó környék, újlipótváros az egyik legnyugisabb, hangulatosabb része pestnek. van vmi forgalom, mert elég sűrűn lakott városrész, de átmenő alig, így nincsenek kiemelkedően zajos utcák. én több helyen is laktam már újlipótban, mindegyiket nagyon szerettem. gyerekekkel ideális :)
2012. dec. 20. 16:32
 2/2 anonim ***** válasza:
92%
Egyetértek az elsővel, a Váci út környékén laktunk azelőtt, az tényleg nem jó annyira, a játszóterek nem olyan szépek, de onnan is közel a Duna part, Szent István park és a jó játszók. Egy éve átköltöztünk a Vizafogóra, itt is szuper, nagyon szeretünk a XIII. kerületben lakni.
2012. dec. 22. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!