Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Adtok 2,5 év körüli gyereketek...

Adtok 2,5 év körüli gyereketeknek tiramisut? Többi lent.

Figyelt kérdés
Olyan tiramisut csinálok, amibe nincs tojás, csak kávé, de az is 3 az 1-ben kb. fél l vízzel csinálom. Így adnátok belőle Karácsonykor?
2012. dec. 20. 08:49
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Kedves 4-es! A gyümölcsösbe is mascarponéból csinálod a krémet?

Én nem is csináltam még olyan tiramisut, amibe tojás van, de ez is nagyon finom.

2012. dec. 20. 18:12
 12/17 anonim ***** válasza:
Igen, pontosan ugyanaz a krémje, mint a kávésnak (csak ugye nálam a kávés krémjében sincs kávé). Tehát mascarpone, habbá vert tejszín és valamilyen cukor, vagy édesítő. Már régen csináltam, de lehet, hogy egy habfixálót is beleraktam a tejszínbe, de csak harmad, vagy feleannyit, mint amennyi a habfixáló használati utasítása szerint kell.
2012. dec. 20. 18:46
 13/17 A kérdező kommentje:
Ezt a gyümölcsöset is meg fogom csinálni, biztos finom :-)
2012. dec. 20. 19:17
 14/17 anonim ***** válasza:

tök jó, hogy leírtad a receptet, ki fogom próbálni :) már 4 éve nem ettem, pedig a kedvencem...

én nem szeretem a kávét így mindig kakaóba mártottam (tej+nesquik), ha tartasz a kávétól, próbáld ki így a receptedet, annak idején az eredeti, nyers tojásossal meg sem lehetett érezni a különbséget! :)

2012. dec. 20. 21:07
 15/17 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy segíthettem:-). A kakaó jó ötlet, lehet, hogy kipróbálom úgy.
2012. dec. 20. 21:42
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha pedig még olcsóbb verziót akartok akkor a mascarponet lehet helyettesíteni natúr vajkrémmel,ugyanolyan íze lesz.
2012. dec. 21. 07:45
 17/17 anonim ***** válasza:
Pont ma csináltam! Rendes kávé és maci kávé( maláta, cikória) keverékébe mártottam a piskótákat. Így nem olyan koffeines. Én a kakaót nem szeretem, ezért választottam ezt a megoldást, így az egész családnak megfelelő lesz.
2012. dec. 21. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!