Milyen vitamint adtok a gyerkőcnek?
Multi-tabs immunoról vannak jó tapasztalataitok? A Gyerekerő étrendkiegészítőt néztem még, jóval olcsóbb, mint a Flavon kids. Valakinek bevált nagyon a Grapefruit-mag kivonat is, de abból is annyi féle márkájú van...
Sokat betegeskedik a kisfiam, sajna mindent "összeszed" mostanában, ősszel kezdtük az ovit, de alig járunk. Most Cebion C-t és Béres cseppet adok neki. Nektek milyen vitamin vagy étrendkiegészítő vált be, ami tényleg használ?
Èn semmit.
2 éves lányom mostanában 4 hetente beteg. gyerek orvos sem ad rá semmit soha, és azt is mondja nem is szabad ezen át kell esni.
A mesterséges vitaminok még nem hivatalosan de ártanak is. A legujabb tudományok szerint azok akik 20-30 évig szedtek folyamatosan vitaminokat sokkal nagyobb a rákos megbetegedések mint annál aki nem szedett rendszeresen.
szóval ezek után nem adok a gyereknek, orvos is azt mondta teljesen felesleges ha megfelelöen táplálkozik.
Én immunotrofina immunerősítőt adok a gyerekeimnek. Mi is most kezdtük az ovit szeptemberben, és amióta ezt eszi nem volt nagyon beteg, csak taknyos. Pedig a múlt héten alig voltak az oviban, az egyik fele hányás fosással volt otthon, a másik fele meg torokgyuszival, a két nagy barátnője is beteg volt 1-1 hétig.
Szeintem ne multivitaminban gondolkodj, inkább vmi immunerősítőben. pl bronco-vaxom vagy valami ilyesmi a neve. azt is szedte régebben.
Nekem szeptember óta ovis a kisfiam, augusztus közepétől szed Multi Tabs Immuno-t (akkor még Kid volt a neve).
Egyszer volt csak megfázva, egyszer hasmenés.
Szerintem nagyon jó.
Mások az oviban többször voltak betegek.
Multitabs immuno nekünk is nagyon bejött! Sose volt beteges a fiam, de kis taki-köhi nyavaja azért mindig bejátszott, és idén semmi!!
Most tartunk egy hét szünetet, mert már 3 dobozzal beszedett, aztán továbbra is adni fogom neki, egészen tavaszig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!