Nektek mi a véleményetek az ovónőkről? Mert nekem nem igazán szimpatikusak, semmit nem mondanak a gyerekről.
Figyelt kérdés
2012. dec. 18. 19:20
1/6 anonim válasza:
Mikor nem mondanak semmit? AMikor atveszed a gyereket es kozben a tobbire kell figyelnie? Vagy amikor megemlited neki, hogy szeretnel vele beszelni a gyerekrol, adjon mar egy idopontot, amikor ezt megtehetnetek?
2/6 anonim válasza:
nálunk se, nincs rá idejük. csak külön fogadóóra keretében lehet, nekem azt is mondták, hogy tiltja a szabályzat, hogy leálljanak beszélgetni a szülőkkel a folyosón, mert akkor mindenki ott állna mindennap és sose mennének haza. Ha meg vki kimaradna, igazságtalannak érezné. emiatt nálunk időpontot kell kérni és akkor mondják el, és évente egyszer kötelezően is elmondják. Jellemzést adnak a gyerekről. Nálunk majd márciusban lesz ilyen.
3/6 anonim válasza:
Első napokban mindennap megkérdeztem minden rendben volt e, vagy volt e valami probléma. Válaszoltak. Utána nem kérdezősködtem, ha volt valami úgyis szóltak. Nagy ritkán megkérdezem, hogy minden oks e, akkor is válaszolnak.
4/6 anonim válasza:
egyet értek a két előzővel.Persze anyaként rossz,hogy nem tudom,hogy hogy telnek a napjai.Pl két hónap után tudtam meg,hogy nem alszik az oviban.Addig meg csak csodálkoztam,hogy nem bírok vele délután.Sajna nincs idejük leállni trécselni,de lehet időpontot egyeztetni,amikor elmondanak mindent
minket külön megkértek,hogy reggel ne kérdezzünk semmit.én délután amikor megyek érte mindig megkérdezem,hogy aludt -e,erre válaszolnak is.nekem ennyi amúgy elég is,mert ha gond lenne,akkor szólnának úgyis.a kisfiam meg mesél mindig,hogy mi volt
5/6 anonim válasza:
Anyukám óvónő,nem vagyok elfogult de a legjobb a városban,és szerintem az országban is,meg a világban. A lényeg a lényeg,Vele mindig mindent meg lehet beszélni,mind a 25 gyerekről tud mindent,minden szülővel beszél,nagyon lelkiismeretes,nagyon jó szakember,pedagógus rá sosincs panasz. Amúgy kérted,hogy beszéljetek pár percet?
6/6 anonim válasza:
Nálunk szerintem nagyon jó ovónők vannak, én is és a lányom is szeretjük őket. Reggel és délután nem szoktak semmit mondani a gyerekről, max 1-2 mondatban beszélgetünk, nem is csoda, mert ha leállna velem trécselni, akkor ki figyel addig a többi 25-re? Bármikor lehet fogadóórát kérni, amit én 3-4 havonta meg is szoktam tenni, akkor teljes részletességgel mindenről beszámol az óvó néni legalább 1 órán keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!