Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Minden este ugyanakkor ébred...

Minden este ugyanakkor ébred a 15 hónaposom és nem alszik vissza. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Nagyon jó alvó amúgy, este 8-tól reggel 8-ig szokott aludni. De amióta megkapta a 15 hós oltást és betegeskedett kicsit (már elmúlt) este már álmos, 7körül fürdés, 8kor már alszik, 9kor meg felébred minden este, látom álmos de sehogy sem alszik vissza éjfélig! Minden este menetrendszerűen ez van. Nem éhes, nem szomjas, nem tudom már mi lehet a baj.
2012. dec. 18. 12:51
 1/5 anonim ***** válasza:
fog? és az oltás is okozhat ilyet nekünk akkor "kergült meg a lányunk az oltás után
2012. dec. 18. 13:01
 2/5 anonim ***** válasza:
"Kergült" meg? Ezt, hogy érted? 2 hónap múlva nekünk is jön a 15 hónapos oltás! Már előre félek mi lesz a fiammal az oltás után...
2012. dec. 18. 13:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Üdv a klubban :o)

Az én lányomat is megviselte a 15 hós oltás: onnantól nem volt (és még most sem) hajlandó SEMMIT se enni reggelire, csak a tejet issza meg. Ha jó napja van, eszik még 2-3 falak kenyeret, vagy valamit. Nem is tízóraizik, csak ebédel. Szerencsére délután bepótolja a reggelit. Szóval oltás óta nincs reggeli, és vagy jó két hónapig nem ette meg a kenyeret semmilyen formában. Addig egész jól aludt, de vagy 2-3 hónapig rendszeresen felkelt éjjel, felsírt. Át kellett hozni az ágyunkba, ahol visszaaludt, de ahogyy megfogtam, hogy visszavigyem a sajátjába, már ki is nyílt a szeme....egy kész horror volt, mert azt nem hagytam, hogy köztünk aludjon, nehogy megszokja. Aztán minden visszaállt a régi kerékvágásba, már jól alszik, és mostanság kezd enni pár falatot reggelire. (Amúgy nekem be is lázasodott a lányom 3 napig, és egy este hányt, más "mellékhatása" nem volt az oltásnak.)

Türelem, majd "visszaváltozik".

2012. dec. 18. 13:31
 4/5 anonim ***** válasza:
ugy kergült meg hogy legalább egy hét nyüszi volt aztan pöttyök aztan a teljes napirend felborul máskor kelt máskor aludt . ujra kelett kezdeni mindent . én mondom az az oltásnak köszönhetö mert addig minden klasz volt. kelett legalább 3 hónap mire helyre zökkentek a dolgok.iletve utána a maradék fog is jött ugyhogy picsi pacsi az orvosknak hogy ijen vakcinák vannak
2012. dec. 18. 13:48
 5/5 A kérdező kommentje:

Az én lányom is lázas volt több, mint egy hétig, többször hányt is azon a héten, az oltás után. Az étvágytalanság pedig nála nem újdonság sajnos, rossz evő amúgy is. Ő is köztünk alszik most, pedig mindig a kiságyban szokott, én is átrakom éjszaka. :) És igen, szerintem a foga is közrejátszhat, még csak 6 van, úgyhogy mocorog a többi.

Ezek szerint nem csak nálunk borította a napirendet az oltás. Azért remélem hamar visszaáll, mert így elég fárasztó neki is.

2012. dec. 18. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!