Minden este ugyanakkor ébred a 15 hónaposom és nem alszik vissza. Mi lehet a baj?
Üdv a klubban :o)
Az én lányomat is megviselte a 15 hós oltás: onnantól nem volt (és még most sem) hajlandó SEMMIT se enni reggelire, csak a tejet issza meg. Ha jó napja van, eszik még 2-3 falak kenyeret, vagy valamit. Nem is tízóraizik, csak ebédel. Szerencsére délután bepótolja a reggelit. Szóval oltás óta nincs reggeli, és vagy jó két hónapig nem ette meg a kenyeret semmilyen formában. Addig egész jól aludt, de vagy 2-3 hónapig rendszeresen felkelt éjjel, felsírt. Át kellett hozni az ágyunkba, ahol visszaaludt, de ahogyy megfogtam, hogy visszavigyem a sajátjába, már ki is nyílt a szeme....egy kész horror volt, mert azt nem hagytam, hogy köztünk aludjon, nehogy megszokja. Aztán minden visszaállt a régi kerékvágásba, már jól alszik, és mostanság kezd enni pár falatot reggelire. (Amúgy nekem be is lázasodott a lányom 3 napig, és egy este hányt, más "mellékhatása" nem volt az oltásnak.)
Türelem, majd "visszaváltozik".
Az én lányom is lázas volt több, mint egy hétig, többször hányt is azon a héten, az oltás után. Az étvágytalanság pedig nála nem újdonság sajnos, rossz evő amúgy is. Ő is köztünk alszik most, pedig mindig a kiságyban szokott, én is átrakom éjszaka. :) És igen, szerintem a foga is közrejátszhat, még csak 6 van, úgyhogy mocorog a többi.
Ezek szerint nem csak nálunk borította a napirendet az oltás. Azért remélem hamar visszaáll, mert így elég fárasztó neki is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!