Inhalálója akinek van a kisgyerekének, milyen van? Doki írta fel? Mennyibe került?
philips respironics van.tüdőgyógyász írhatja fel csak.így felírva 5 ezer volt,anélkül is meg lehet venni,úgy 17 ezer körül van
állandó hörghurut miatt írta fel a doki
nekünk egy csoda ez a gép.amióta megvan,már több hörghurutot,antibiotikumos kezelést,rectodelt kúpot meg tudtam előzni vele.salvus vízzel inhalálom
Nekünk Philips inhalátorunk van, 18.000 Ft volt.
A nagyobbik gyerekünk 1,5 éves kora óta kruppos, de nem volt neki olyan vészes. Aztán a pici is elkezdte a befulladásos rohamokat, és az első kórházban töltött hét után egyből megvettük az inhalátort. Az első eset után még volt neki több befulladása, mire kiderült hogy asztmás, és felírnák neki a készüléket receptre.
első vagyok
én az első köhintésnél inhalálom megelőzésképpen
igazából most szeptember-október óta szinte minden nap,naponta kétszer 4 mili salvus vizet inhalálunk el
a fiam nem hajlandó a maszkot felvenni,így a pipát teszem rá,és odatartom az orrához.a 4 mili az kb 10 perc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!