Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ki mikor adott először kólát...

Ki mikor adott először kólát a gyerekének? És mennyit?

Figyelt kérdés
2012. dec. 11. 18:29
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam két éves. Normál esetben nem adok neki colát, de ha hány és hasmenése van, kikeverem belőle a szénsavat és adok neki kortyonként kb. 2 decit. Szerintem egy négy éves kor után 1-1decit nyugodtan lehet neki adni, de a koffein miatt vigyázni kell vele.
2012. dec. 12. 12:16
 22/31 anonim ***** válasza:
28%
sajnos amit irtam az agykarosulasrol, az igaz! Egy gyermeket kolaval itatott az anyja, cumisuvegben, szoval egesz pici koratol kezdve ihatta, most hoszon akarhany eves, es baj van az agyaval. Valoban nincs semmi koze a genetikahoz, de a kola karos tartalmai nem csak a fogakat roncsoljak!
2012. dec. 12. 15:13
 23/31 A kérdező kommentje:

Nekem a pici még nem kóstolta, 1,5 éves. A nagyobbik néha iszik, talán havonta 2 decit, vagy még annyit sem. 4 éves.

Köszi a válaszokat:)

2012. dec. 12. 15:18
 24/31 anonim ***** válasza:
22-es. De ez orvosi diagnózis vagy csak úgy mondják?????
2012. dec. 12. 17:33
 25/31 anonim ***** válasza:
Azt elhiszem, hogy a fogakat roncsolja, de hogy agykárosodása lenne, bajosan. Akkor be kellett volna perelni a kólagyártó cégeket, ha ennyire biztosak a dolgukban, hogy a kólától lett agykárosodása a gyereknek.....
2012. dec. 12. 17:34
 26/31 A kérdező kommentje:

Szerintem lehetetlen, hogy a kóla ekkora károkat okozna.

És ha már kólát itatott a gyerekkel, ami ugye nem olcsó, akkor mért nem vett neki pl. gyümi lét? Az is ennyibe kerül.

Én ezt nem hiszem el. Jó persze nem egészséges az tuti, de hogy ez okozzon maradandó károspdást?

2012. dec. 12. 17:41
 27/31 anonim ***** válasza:

tudtommal par honapos lehetett akkor a baba, az anyanak sem volt ki a 4 kereke, ha azzal itatta. Nem tudom, hogy orvosilag alavolt-e tamasztva ez, de szerintem ez lehetseges.

Egy par honapos kisbabat, ha nem taplalnak megfeleloen, biztos, hogy lesz baja, de ha katranyos, koffeinos (es ki tudja, mi mast tartalmaz meg) itatnak egy babat, biztos, hogy komolyabb baja lehet tőle. Egy 3-4 eves gyereknek nem lenne baja a kolatol, max a szivet gyorsitana kicsit meg, de annyit ugy sem ihat.

2012. dec. 12. 18:44
 28/31 A kérdező kommentje:

Pár hónaposnak:o

Atya isten micsoda hülye emberek vannak.

2012. dec. 12. 18:48
 29/31 anonim ***** válasza:
a kóla oldja a kálciumot,valószínűleg több vitamint is kivon a szervezetből simán lehet ettől agykárosodása a gyereknek,nem normális az ilyen anya az biztos
2012. dec. 12. 19:20
 30/31 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem vagyok a kóla ellen, hébe-hóba mi is isszuk. Csak úgy érdekességnek:

kóla fő alapanyaga a koka levél

kokain fő alapanyaga a koka levél

Nem semmi azért mit is iszunk.... :)

[link]

2012. dec. 12. 20:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!