Ki mikor adott először kólát a gyerekének? És mennyit?
Nekem a pici még nem kóstolta, 1,5 éves. A nagyobbik néha iszik, talán havonta 2 decit, vagy még annyit sem. 4 éves.
Köszi a válaszokat:)
Szerintem lehetetlen, hogy a kóla ekkora károkat okozna.
És ha már kólát itatott a gyerekkel, ami ugye nem olcsó, akkor mért nem vett neki pl. gyümi lét? Az is ennyibe kerül.
Én ezt nem hiszem el. Jó persze nem egészséges az tuti, de hogy ez okozzon maradandó károspdást?
tudtommal par honapos lehetett akkor a baba, az anyanak sem volt ki a 4 kereke, ha azzal itatta. Nem tudom, hogy orvosilag alavolt-e tamasztva ez, de szerintem ez lehetseges.
Egy par honapos kisbabat, ha nem taplalnak megfeleloen, biztos, hogy lesz baja, de ha katranyos, koffeinos (es ki tudja, mi mast tartalmaz meg) itatnak egy babat, biztos, hogy komolyabb baja lehet tőle. Egy 3-4 eves gyereknek nem lenne baja a kolatol, max a szivet gyorsitana kicsit meg, de annyit ugy sem ihat.
Pár hónaposnak:o
Atya isten micsoda hülye emberek vannak.
Egyáltalán nem vagyok a kóla ellen, hébe-hóba mi is isszuk. Csak úgy érdekességnek:
kóla fő alapanyaga a koka levél
kokain fő alapanyaga a koka levél
Nem semmi azért mit is iszunk.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!