Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ki mikor adott először kólát...

Ki mikor adott először kólát a gyerekének? És mennyit?

Figyelt kérdés
2012. dec. 11. 18:29
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
ezért lepontoztok? anyám tényleg olyan ez az oldal egyre jobban,mint a dedó
2012. dec. 11. 19:30
 12/31 A kérdező kommentje:

Ó, engem ma azért oltogattak, mert minden válasz után odaírtam, hogy KÉTLÁNYOS 19HKM:)

Dedó van itt kéremszépen:D

Én mindenkit felpontoztam.

2012. dec. 11. 19:34
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Láttam a kérdésed kérdező,már tudom eddig azért pontoztak el,mert felnőttekhez próbáltam szólni,de lehet jobb lenne ha inkább gyerek szinten maradnék
2012. dec. 11. 19:36
 14/31 anonim ***** válasza:
74%
1,5 évesen kb. Papi mindent megkóstoltatott vele, még a sört is...
2012. dec. 11. 19:45
 15/31 anonim ***** válasza:
Kislányomat aki még nem volt 2 éves a tesó kínálta amíg nem néztem oda egy kortyot ivott belőle,ahogy megitta kihányta ,azóta sem kapott semmi szénsavasat .
2012. dec. 11. 21:53
 16/31 anonim ***** válasza:
Lányom 3 évesen ivott először, pár kortyot. Én iszok néha ha fáradt vagyok, mert a kávét én is utálom. Lányom ovi után néha nyügi, de nem hajlandó aludni, így gondoltam pár korty nem árt. Nem is árt, mert ugyanolyan fáradt marad tőle és szépen este el is alszik. Viszont ízlik neki és tényleg csak ritkán iszik belőle. Sose kér magától. Bezzeg a csokit azt már mondja, hogy az kell neki :-). Most mi rossz van benne? a bölcsiben szénsavas vízet adnak neki, itthon csapvízet iszunk és teát, vagy frissen facsart narancslevet... semmivel nem rosszabb mint a csoki!!! Talán csokit se ad a gyerekének az aki a kólától is írtózik? Na erre kíváncsi lennék!
2012. dec. 11. 23:44
 17/31 anonim ***** válasza:
7%

nem adnek kolat gyereknek egyaltalan! Fogszuvasodast okoz, es agykarosodast is kiskorban (ismerek olyat, aki mar egesz kis koraban kapta a kolat, persze nem par kortyrol, vagy 1-2 decirol volt szo, es most ertelmi fogyatekos...)

A lenyeg, hogy en a gyerekemnek nem adnek kolat legalabb 5 eves korig, utana ha vendegsegbe megyunk, vagy hivnak, max megkostolhatja (de akkor is a szensavmentes uditoitalt vagy a hazi keszitesu dolgokat ajanlanam fel neki)

2012. dec. 12. 06:27
 18/31 anonim ***** válasza:
17-es: Ki jutott erre a következtetésre, hogy a kólától lett értelmi fogyatékos a kislány? Orvosok diagnózissal megállapították?
2012. dec. 12. 06:30
 19/31 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok nagy kóla párti, illetve nem is azzal van bajom,én magát a szénsavasat nem szeretem. De természetesen ezt is megkóstolhatja a gyerek, ha akarja.És persze nem egészséges de ki ne találja már senki, hogy ettől lesz valaki értelmi fogyatékos,mert azért a genetikát még a kóla sem tudja irányítani!!!
2012. dec. 12. 06:52
 20/31 anonim ***** válasza:
6 éves a fiam, még nem ivott. Nem a tiltás miatt, mert mi nagy kólások vagyunk sajnos, majdnem mindig van itthon. Tudja, hogy szúr, szénsavas vizet ivott már és nem ízlett neki, így meg sem akarja kóstolni (szerencsére).
2012. dec. 12. 08:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!