Milyen fajta harisnyát vegyek a kisfiamra?
én ilyet szoktam venni a fiamnak
Érdekes amit írsz, írtok, hogy a fiúk olyan féle harisnyákat is szeretnek. Hiába már a fiúk ilyen kicsiként is szabadabbak. Mint a fiatalabb srácok is vannan rózsaszín pólóban, felsőben és tök jól áll nekik, és nem lesznek tőle lányosak, megmarad a férfiasságuk. Érdekes.
Amúgy nekem lányom van, de nemtől függetlenül én előnyben részesítem a lábfej nélküli harisnyát. Tovább is tudja hordani, ha kinőtte valamennyire, mert max felvesz hozzá egy hosszabb szárú zoknit, persze ha csípőben jó még. De nem a legging-re gondolok, hanem normál harisnya, csak lábfej nélküli.
Annyiból jó ez a legging divat, hogy mostmár ezt a harisnyát is, alá zoknival rá merem adni a lányomra szoknyához. Régen ezt nem mertem volna.
Azért jó ez a modern világ ennyiből. Szinte már mindent lehet, nem ítélnek el semmit ami a napi átlagostól eltér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!