Pénz vagy gyerekkel töltött idő?
Vissza megyek dolgozni, és úgy döntöttem autóval fogok járni. Ennek az az oka, hogy tömegközlekedéssel a munkahelyem másfél óra, autóval viszont fél. Napi 2 órát nyernék, amit a fiammal tudnék tölteni. A fizetésemből 30e maradna havonta, a többit benzinre kell költenem.
Végül is számomra ez nem kérdés, csak annyian tesznek megjegyzést, hogy már kicsit soknak érzem. Kíváncsi vagyok a véleményetekre!
A havi tömeg bérlet 10.000 Ft, a benzin havi 30.000-40.000.
Keresel havi 70.000 Ft-ot, szerintem nem mindegy hogy 60-át viszel belőle haza, vagy 30-at!
Inkább keresek többet, a gyereknek megtudom venni amit szeretne, hétvégén eltudom vinni programokra, kirándúlni...
Inkább járok tömeggel, de jobban élünk, és a gyermekemnek intenzívebb élményeket tudok adni, ha van pénzem elvinni állatkertbe, játazóházba... Mint hogy este + 1 órát vele legyek!
Ha nem hiànyzik a benzinre költött pènz, jàrj kocsival. Èn is ezen gondolkozom, nemsokàra megyek vissza melòzni. Èn megtehetem, hogy kocsikàzzak, màssal meg nem foglalkozom.
Viszont, ha anyagilag megterheli a csalàdot, èn is azt mondanàm, hogy inkàbb maradjon a tömegközlekedès Ès a hètvègèn együtt töltött minősègi idő.
Én is a pénzt választanám ebben az esetben, mert 30ezer forintért nem éri meg gürcölni. És ha lefullad az autó, elakadsz a hóban, vagy csak egyszerűen bedöglik?
Esetleg ha van más is, aki arrafele dolgozik, mint te, esetleg azzal beszélhetnél (már ha van rá igénye), hogy elviszed őt is és akkor már feleződik a benzinköltség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!