1 éves mennyi ideig játszik egyedül?
1 évesek az ikreim és annyira megszokták, hogy velük vagyok, hogy mindig látótávolságban kell lennem, de mégjobb ha ott vagyok velük a szobában. Szeretnék már pl. takarítani a másik szobában, kiteregetni, stb. De ha észreveszik, hogy nem látnak kezdődik a hiszti. Egyébként szépen eljátszanak, egyedül is, együtt is, de én nem hiányozhatok a csapatból! De így meg nem igazán tudok csinálni semmit.
Nálatok hogy van?
2 éves koráig szépen elvolt egyedül elég sokáig. Üldögélt és játszott, csak játszott.
Most elmúlt 2 éves a lányom és nagyon sokszor hív játszani, sokkal jobban igényel, mint kisebb korában. Lehet ez furcsa, de ő kicsiként simán elvolt magában...
Egy évesen a lányom épp nagyon jól elvolt egyedül is. Akkor már stabilan járt, felfedezte a lakást. Jött-ment, pakolt egész nap.m
Aztan olyan 15-16 hónapos kora körül le sem szállt rólam. Most 21 hónapos, megint jól elvan egyedül. Neki vannak ilyen időszakok az életében. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!