Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Cataflam cseppek mellé lehet/k...

Cataflam cseppek mellé lehet/kell adni Nurofent vagy Panadolt? Vagy önmagában is elég?

Figyelt kérdés
2012. dec. 9. 17:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nurofent azt biztos nem mert azonos a hatóanyag vagy legalábbis ugyanaz a hatóanyagcsoport...panadolt azt igen.
2012. dec. 9. 17:13
 2/14 anonim ***** válasza:
19%

HASZNÀLATI UTASÌTÀS.

fogd magad és ne itt kérdezösködjél hanem olvassd el a használati utasítását. mivel mindegyik fájdalom csillapító is valószínü egymás után nem lehet beadni minimum 6 órát kell várni. de használati utasítás azért van mert abban leírják mit szabad.

2012. dec. 9. 17:21
 3/14 anonim ***** válasza:
72%

A Cataflam fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő gyógyszer és még a lázat is leviszi, úgyhogy nincs szükség másik ilyen gyógyszerre. Ha egész napos lázról van szó, akkor különböző hatóanyagú lázcsillapítót lehet adni 3 óránként. Akkor Catalflam, Panadol és mondjuk Glicerines kúp 3 óránként felváltva.

De ha szimplán csak gyulladáscsökkentés céljából van, akkor egymagában elég.

2012. dec. 9. 17:34
 4/14 anonim ***** válasza:
71%
az 1. vagyok, glicerines kúp???? az székrekedésre van...nem germicidet akartál írni, vagy aminophenazon tartalmú antipiretikus lázkúpot??
2012. dec. 9. 17:38
 5/14 anonim ***** válasza:
Bocsi, de igen Germicidet akartam.:) Csak valamiért ezt írtam, egy időben azt is sajnos használtuk és mindkettő G-vel kezdődik.
2012. dec. 9. 18:04
 6/14 anonim ***** válasza:
első vagyok :DD Értem :D
2012. dec. 9. 18:07
 7/14 A kérdező kommentje:

Gyulladásra kapta, de délután hőemelkedése volt, most meg megy feljebb. És nem tudtam, lehet-e, kell-e mellé lázcsillapító?

De akkor elvileg ez leviszi a lázat is.

Amúgy érdekes, mert a gyerek doki mondta, hogy adjak Nurofent, mert az a legjobb fülgyulladásra. De elolvastam a papírt, és azt tényleg nem lehet mellé adni.

2012. dec. 9. 18:07
 8/14 A kérdező kommentje:
Amúgy hülye kérdés, de mennyi időnek kell eltelnie két adag Cataflam között? Mert holnap nem gond, reggel-délben-este. De ma délután kezdtük. Most is kapott kb. fél órája. Ha esetleg éjjel felébred, hogy fáj neki, adhatok még egyszer?
2012. dec. 9. 18:16
 9/14 anonim ***** válasza:

tényleg miért nem olvasod el az útmutatót?testsúly kg-ként 1-4 csepp/24 óra a cataflam

fiamnak egyszer volt csillapíthatatlan 39 feletti láza több napig,akkor volt 11 kiló.3X11 cseppet kellett adnom neki+váltva a különböző hatóanyagú lázkúpot.nurofent és germicidet kellett felváltva

2012. dec. 9. 19:23
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem, hány cseppet kell adni, mert azt elmondta az orvos. Csak arra lettem volna kiváncsi, hogy hány óra teljen el legalább két adag között. Mert ha éjjel felébred, akkor nem tudom, Cataflamot adjak-e vagy Panadolt?
2012. dec. 9. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!