Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Léteik az hogy fél 8 óta a...

Léteik az hogy fél 8 óta a lányomnak nem kell pisilnie?

Figyelt kérdés

2,5 éves és nem akar pisilni azt mondja nem kell. most elment lefekdüni kiváncsi vagyok ha felébred pisil e.

tegnap voltunk egy rendezvényen 4 óra mulva pisilt csak pedig sokszor vittem wc re hátha kell. nem volt baleset, érdemes nem nyaggatni ezzel ugy is ráül a bilire ha kell neki?

2012. dec. 9. 11:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Kislányom is 2,5 éves múlt és egyszer volt olyan hogy reggel 7-kor pisilt felkelés után, utána meg csak délután 2-3 körül...én is csak néztem, hogy most mi van....óránként kérdeztem, de mindig azt mondta nem kell.Érdekes dolog én sem értettem.... Egyébként ő magától már ráül, csak akkor szól ha nem tudja levenni a nadrágját, meg akkor ha végzett, hogy öntsem ki a biliből. Arra tudok gondolni, hogy sokat szaladgált és kiizzadta a folyadékot...talán...de lehet butaságot írok.... :)
2012. dec. 9. 11:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha folyadékot eleget iszik, akkor furcsa. Kérdés, mennyit iszik. Amúgy meg ez elég egyéni tud lenni, van hogy egy nap én is 2x megyek... van hogy 8x. Ha több napig így marad érdemes levinni a háziorvoshoz, nincs-e valami fennakadás a szervezetében.
2012. dec. 9. 11:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Biztos keveset ivott.
2012. dec. 9. 12:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez a "probléma". KIsfiam rengeteget iszik. De sokat kibír pisilés nélkül. Hiába kérdezem,neki nem kell. És nem is pisil be. Van hogy egy nap 3-4 szer pisil csak.
2012. dec. 10. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!