Túl nagy kérés lenne, hogy amennyiben egy oviban hányós-fosós vírus dúl, értesítsék a szülőket?
Hányós, fosós, sz_r vírus... :DD
Viszont karantén alá nem lehet vonni az ovit. Sajnos a szülőknek meg dolgozni kell menni, nem jókedvéből adja be a gyereket az oviba, hanem mert muszáj, valamint kirúgják, ha nem megy be a munkahelyére. De te is rákérdezhetsz az óvónőknél, hogy nincs-e valamilyen járvány, ha ekkora odafigyelést igényel a kisfiad, mert ha a faliújságra kiírnák, akkor pánikolna minden szülő.
Naszóval. Köszi a válaszokat. 2-eske, a gyerekem nem gyenge, egy bizonyos értéke alacsonyabb az átlagnál, de amúgy erős fizikumú, mackós termet, amúgy meg emiatt ne járjon majd suliba se szerinted?
Az oviban is elmondtam mindezt ma, és év elején is elmondtam az óvónőknek, csak úgy látszik, hiába. Mellesleg nemsokára szülök, és van még egy nem ovis kis totyogóm is, segítségem meg nincs - szóval nem jókedvemben akadok ki - csak egy is együttérzésre vágytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!