4 évesnek köhögésre?
Figyelt kérdés
Már próbálunk mindent , köptetőt, köhögéscsíllapítót. Robitussin és társai. Még mindig köhög. Vagy ezilyen sokáig elhúzódik? Meg volt fázva kb 1 hónapja.2012. dec. 7. 12:14
1/5 anonim válasza:
A köhögés tényleg sokáig elhúzódhat. Én még tavaly jártam úgy, hogy az akkor 3,5 éves fiam köhögött sokáig és csúnyán, de nem tudtam eldönteni én sem, hogy köptetőt vagy csillapítót adjak neki. Elvittem többször orvoshoz is, egyik ezt mondta, másik azt. :S A végén mérges lettem, mikor már hetek óta egyik orvosságot tömtem a másik után, napokig tesztelgetve, hogy melyik fog használni és csak nem javult a helyzet. Így abbahagytam mindent és vártam, hogy merre változik a dolog. Néhány nap múlva teljesen elmúlt a köhögés...
2/5 anonim válasza:
1,5 hónapja volt beteg a 4.5 évesem (meg persze mindenki :)), azóta is néha úgy ugat, hogy öklendezik.
Sajnos akár hónapokig is eltarthat. Ha nincs rosszul, nem úgy, mint az enyém, akkor nem kell neki semmit sem adni.
4/5 anonim válasza:
Lándzsás útifű szirupot próbáltad már? Az én lányom az mindig rendbe teszi.
5/5 anonim válasza:
Pulsatilla C15-ös homeos bogyó, vagy izlandi zúzmó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!