2 évesnek mit adnátok köhögésre?
Figyelt kérdés
nem hurutos, inkább száraz, és nem sokat köhög. Most estére meg egy kicsit be is rekedt. Mit adjak neki? Valami gyógytea vagy ilyesmi....Nurofent adtam nehogy belázasodjon.2010. okt. 30. 22:15
1/8 anonim válasza:
Stodal szirup, Sinupret cseppek.
2/8 anonim válasza:
Ha száraz a köhögése, akkor érdemes lehet párásítani.
3/8 anonim válasza:
Semmit gyógyszert! Csak hársmézet! Ez komoly! Én nem gondoltam, de mindennél jobban bevált a köhögése! És egészséges is! :-)
4/8 anonim válasza:
Kálcium(akár szirupban is),és a Lándzsás útifű szirup ami nálunk bevált.
7/8 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy offolok, de ugyanez a problémám, a kisfiam minden ébredés után köhög, száraz de a végére picit felszakad. Napközben semmi, doki nem lát piros torkot.
Valaki írta hogy párásítani kéne, hát nálunk sok volt a pára és pár hete elszívjuk párátlanítóval, lehet, hogy ez a baj??
8/8 anonim válasza:
Lándzsás útifűszirupot adok neki, nekem ezt ajánlott a dokinéni mikor be volt rekedve. Ha kicsit köhög, akkor is ezt adom és mindig segít (én is ezt használom).
Utolsónak: Az lehet baj, ha teljesen páramentessé tettétek a szobáját. Nálunk inkább az a baj, hogy száraz, mi inkább párásítunk. Lehet kapni páramérőt, akkor megtudod, hogy mi az ideális és ennek alapján tudjátok a párátlanítót használni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!