Ilyen helyzetben hogy van a beszoktatás bölcsibe?
fiam 2napot járt bölcsibe,beszoktatás megy(hétfő,kedd),és máris beteg lett...elvittem dokihoz,aki azt mondta semmi komoly,antibiotikum se kell,egy kis nátha.Adott igazolást a bölcsinek,hogy hétfőn mehet.Ma reggel viszont már nagyon csúnyán köhögött,igy holnap vissza viszem szerintem.
Mára én is elkaptam,de úgy,hogy az ágyból alig birok kikelni,fáj minden végtagom,nyelni nem birok..stb,én orvoshoz nem valószinű hogy eljutok,de majd megpróbálok.
A helyzet az,hogy nagyszülők több 100km-re vannak,dolgoznak is,nem tudnak jönni,nagyon ritkán szoktak.Párom látástól-vakulásig dolgozik,esélye sincs táppénzre jönni.
A kérdésem az lenne,hogy mi van olyankor,ha a gyerek meggyógyul hétfőre,mehet(ne) bölcsibe,de én nem,mert most kezdtem beteg lenni,és nem egy kis megfázás,igy gondolom hiába gyógyul meg a gyerek ha én beteg vagyok,akkor sem mehetünk,mert én fertőzöm meg a többi gyereket.Hogy van akkor a beszoktatás,ha nincs aki beszoktassa?Tolódik vagy mi?Vlt már valakinél hasonló probléma?
Beszoktatod egy héttel később.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!