Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ikres anyukák! Mit tesztek ha...

Ikres anyukák! Mit tesztek ha egyszerre sírnak, hisztiznek?

Figyelt kérdés

1 éves iker kislányam vannak. Összességében nagyon jó gyerekek, viszont, ha valami oknál fogva egyszerre jön rájuk a hiszti, akkor semmi pénzért nem akarják abba hagyni a sírást. Egymást hergelik, vagy megijednek, nem tudom. Lényeg, hogy már bele betegszem a tehetetlenségbe amikor egyedül vagyok velük és rázendítenek. Ráadásul egyikük annyira sír hogy alig vsz levegőt, másik pedig veri a fejét a földhöz, kiságyhoz. Ezért nem merem őket ott hagyni sem, hogy majd abba hagyják... Próbálok mesélni, énekelni, megölelni őket. Olyan is volt már hogy hangosan rájuk szóltam de az egyáltalán nem vált be.

Szóval próbálom higgadtan kezelni a dolgokat, de nem igazán találom a megoldást.

2012. dec. 6. 14:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem is iker lányaim vannak,tudom miről beszélsz...Mindenképpen ki kell valahogy zökkenteni őket abból a helyzetből.Adj nekik oda valami olyasmit amivel szeretnek játszani,de amúgy nem igazán kapják meg,pld távirányító vagy ilyesmi,aztán ha lenyugodtak,eltereled a figyelmüket,majd elveszed tőlük.
2012. dec. 6. 14:13
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ikerlányaim vannak 17 hónaposak.Amikor hisztiznek ordíthatsz is,nem fogják abbahagyni.Kompromisszumot érdemes kötni.Vagy elterelni a figyelmet.
2012. dec. 6. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!