Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Melyiket engednéd ezek közül...

Melyiket engednéd ezek közül 2 év körüli kislányodnak?

Figyelt kérdés

- körömlakk

- csillámos szemhéj fény (színtelen, csak csillám)

- gyerek parfüm

- labello

2012. dec. 6. 13:34
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Én sem engedném egyiket sem, én is maradi vagyok.
2012. dec. 6. 14:01
 12/27 anonim ***** válasza:
labello. a fiamnak is engedem, mert nagyon hamar kifújja a szél a száját. abban semmi rossz nincs, úgy tekintek rá, mint a testápolóra kb. viszont a fiam 1.5 éves unokahugának redszeresen ki van lakkozva a körme. érdekes módon tetszik neki és kéri. ha lányom lenne én nem hiszem, h engedném neki, de nem kellett sosem ezen gondolkodnom egy szem kisfiúval :)
2012. dec. 6. 14:04
 13/27 anonim ***** válasza:
69%
azért itt a nagy fujjogóktól megkérdezném,hogy ők nem játszottak anyukájuk sminkcuccaival ovisként?Két évesen ,tényleg sok picit,de nem mi neveljük,nem tudhatjuk,miért lett kifestve,stbstb..Én pl. el tudok képzelni egy "nagylány"testvért,aki próba babának használja a kicsit a saját gyerek sminkcuccaihoz,és esetleg sietni kellett, a lakk maradt...Mielőtt ítélkeztek,azért gondoljatok egy kicsit a történet mögé is..
2012. dec. 6. 14:27
 14/27 anonim ***** válasza:

A gyerek lakozott körmeit csak észreveszi az anyuka!

Van este fürdetés, reggel öltözés.

Vagy nincs otthon lemosó? Jó előfordulhat, de akkor sem látom értelmét egy két év körülinél ennek. Még ráér bőven.

2012. dec. 6. 14:31
 15/27 anonim ***** válasza:
59%
nem azt írtam,h nem veszi észre,hanem,hogy sietni kell..Mindegy,élvezzétek ki,hogy pálcát törhettek más felett,úgy,hogy ennyit ismertek a sztoriból(mondjuk ha nem így van,ahogy írtam,akkor se sok közünk van hozzá,hogy más mit csinál a saját gyermekével,mert tudtommal ez azért az életét nem veszélyezteti...)
2012. dec. 6. 14:34
 16/27 anonim ***** válasza:
53%
12-es vagyok. 13-as, én egyetértek veled, ha meg épp nem sietnek akkor sincs semmi. mondom a kis rokonunkak kb mindig ki van lakkozva. jön, mutatja, h milyen csini. tény, h felesleges, de baja sem lesz tőle. nekem kb tökmindegy :)
2012. dec. 6. 14:43
 17/27 anonim ***** válasza:
68%

le leszek pontozva én is de nekem a 2 éves lányom (minden téren fejlettebb mint egy 2 éves) kérte hogy fessük ki a körmét nem én hanem barátnőm aki nagy körmözős, én nem mert nem tudom elviselni magamon. Amikor sminkelek is jött oda hogy ő is, neki is, játékból úgy csináltam mint aki oda tesz vmit a kis arcára és kész. A körömlakkot meg lemostam neki este de problémás volt mert nekem nincs itthon lemosó mivel mint írtam én nem lakkozok. De volt olyan nyáron hogy bekente neki barátnőm (nem akadtam ki fujjogva rajta) és aztán el kellett szaladjunk a boltba biztos rólam is hasonlókat gondoltak az anyukák hogy nahát nem vagyok normális hogy lakkozva van a körme.

Holott egy 1 szer fordult elő és ha nem látja a lakkozást akkor nyilván nem is érdekli és nem kéri de ha ott van akkor kap egy kis átlátszó lilát vagy rózsaszínt ugyanmár, nem fog belehalni!!! Mióta világ a világ a kislányok felveszik anyu ruháját cipőjét és ha megkaparintják a rúzsát bizony kifestik vele magukat nem halnak bele..,,

2012. dec. 6. 14:50
 18/27 anonim ***** válasza:
54%

Akkor arra mit mondtok, hogy ismerősöm első szülöttjének ki volt lakkozva pirosra mind a 20 körme 6 hónaposan. Igaz, egy kicsit már kopott volt, meg megrágta a gyerek...

A labellóba még belemennék, de a többi sok.

2012. dec. 6. 15:50
 19/27 anonim ***** válasza:
69%
Én 27vagyok,lányom 2.5. Kb havonta egyszer van kilakkozva a körmöm. De csak szintelen ill gyöngyház.Amikor látja a lányom h kilakkozom vagy lakkoztam,akkor ő is tartja a kis kezét és mondja h mörmöm. Ilyenkor 1-1 körmét kilakkozom megmondom őszintén. De csak a kiskörmét. Szerintem ebbe nem fog belehalni.. S ezek "gagyi" lakkok,1 hét alatt lekopik,de akkor se csunyán. S ilyenkor amikor kilakkozom a körmét akkor rögtön megy mindenkihez örülve h neki szép a körme:) Eddig még a bölcsiben sem szóltak soha h baj lenne. Egyébként általában hétvégén szoktam neki tenni rá,de épp h csak látszik. A többit én se használnék nála. Egyszer bekentünk a száját laelloval,de nem volt jó neki kiszáradt jobban a szája. Egyébként én se sminkelem magam...
2012. dec. 6. 20:11
 20/27 anonim ***** válasza:

Az én lányaim is 2 évesek, de még sosem jutott eszembe ezek közül egyik sem.

Én rendszeresen sminkelek (minden hétköznapon, amikor dolgozom), a körmömet akkor festem, ha van időm rá, hogy megszáradjon, ha nincs, akkor csak színtelen, szóval látják rajtam, de eddig semmi érdeklődést nem mutatnak ilyesmik iránt. Én korainak tartom.

Én is láttam már 1 év körüli kislányt kilakkozott körömmel, engem nem érdekel, és nem zavar, hogy más hogyan neveli a gyerekét, amíg az enyémeknek ezzel nem okoz semmi kárt.

2012. dec. 6. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!