Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti ha lehetőséetek lenne rá...

Ti ha lehetőséetek lenne rá lepasszolnátok a gyereket minden nap ahogy kicsit nehezebb vele?

Figyelt kérdés
2012. dec. 5. 12:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
NEM, nem kutya hogy lepasszoljam
2012. dec. 5. 12:46
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem,én nekünk fogok gyereket szülni,nem mamáknak,tatáknak,persze nem mondom,h sosem vinném el hozzájuk úgy,h én nem maradok,de nem azt lesném,h mikor hova lehet vinni.
2012. dec. 5. 12:48
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek ilyen anyukát. Éppen betöltötte a 2 évet a gyereke, másnap bölcsis lett, pedig munkahelye nincs, a szabijait tölti még 4 hónapig. A nagyobbat pedig már 1 éve beíratta oviba, őt is, amint lehetett.

Amikor együtt vannak, folyton ordít a gyerekekkel, néha pofon is veri, még az utcán is.

Sokszor láttam már a nagyszülőkkel is a gyerekeket.

Ilyen esetben szerintem jobb lepasszolni őket. Szerintem.

2012. dec. 5. 12:51
 4/14 anonim ***** válasza:
94%

Soha nem passzolom le a gyerekemet más esetben sem, nemhogy ilyenkor. Ha valahová el kell mennem, ahová nem vihetem a fiamat, akkor meg szoktam kérni valamelyik családtagunkat, hogy vigyázzon a fiamra, de csak azért lepasszolni, mert nem bírok vele, nem szoktam. Megoldom.

Aki gyereket vállal-vállalt, az tisztában van vele, hogy nem mindig könnyű, sőt sokszor nagyon nehéz. De ezt vállaltuk, úgyhogy ezt végig kell csinálnunk.

Ha a családtagok felajánlják, hogy elviszik valahová egy kicsit, hogy én magam tudjak kikapcsolódni, akkor persze, megengedem, hogy vigyék, de nem fordítva. Hogy lepasszolom a gyereket, mert nehéz vele.

2012. dec. 5. 12:53
 5/14 Golan Trevize ***** válasza:
65%

3-as:

"pedig munkahelye nincs, a szabijait tölti még 4 hónapig."

ha nincs munkahelye, akkor hogyan tölti a szabijait?

2012. dec. 5. 12:54
 6/14 anonim ***** válasza:
72%

azért,mert kicsit nehezebb vele nem és minden nap sem..viszont nálunk a szomszédban lakik a mama,általában napi fel,egy órát nála tölt.Én ezt nem érzem lepasszolasnak,de tény,h ilyenkor van időm a saját dolgaimra nyugisan...

amúgy meg kedves első,jóérzésű ember a kutyáját sem passzolja le..

2012. dec. 5. 12:56
 7/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Egyetértek veletek!

Igazából az anyósomék jönnek mindig azzal, h vigyem át bármikor, pihenjek, stb. Oké, h nehéz vele egész nap, de én is úgy gondolom, h magunknak szültem, a nehéz pillanatokban is. Ja és ha meg nem viszem át, akkor ne panaszkodjak, h néha nehéz vele..

2012. dec. 5. 12:58
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

3-as.

Úgy, hogy kirúgják, ahogy letelik a szabija, mégis beíratta a bölcsibe a gyereket, arra még kiadták a munkáltatóit.

2012. dec. 5. 12:58
 9/14 anonim ***** válasza:
Azért ha kérik nem kell mindig tiltakozni:) M önzőnek tünhetsz és kell néha egy kis szabadidő. Van különbség a között mikor vki reggel felkel és viszi a nagyikhoz a gyereket,aztán este megy érte és az között,ha napi 1-2 ótát mondjuk ott tölt,ha van rá lehetőség. Ismerek olyan anyukát,ahol a kisgyerek borzastóan aktiv és sok figyelmet igényel,1-2 óra a nagyinál,ő a közben takarit,csinálja a dolgát,m a kisfiútól ez nem mindig megy neki.
2012. dec. 5. 13:08
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem. Vannak nehezebb, könnyebb napok, de ezt vállaltam a gyerekkel.

Persze, azt nem mondom, hogy néha nem tudnám odaadni a nagymamiknak, nagypapiknak, hogy kicsit behozzam magam, de mivel messze laknak, megoldom egyedül.

Ha kéri a nagyi, hogy legyen ott is, szívesen engedném, akár heti pár óra felbontásban, főleg, ha minden érintett számára jó. Ez még nem lepasszolás, mert a nagyi szeretne együtt lenni az unokájával. A nagymama unoka viszony értékes dolog az kicsi életében, hagyni kell kibontakozni, ehhez viszont kell, hogy kettesben (hármasban) legyen a nagyszülővel.

2012. dec. 5. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!