Másnak is volt hasonló problémája?
21 hós a kislányom
Mi is megkínlódtunk vele, de már feljön szépen. Tehát Te kislányodnak már bőven fel kéne mennie magától. Amíg nem állsz a sarkadra, cipelheted sztem.
Nálunk úgy volt, hogy már a nyáron, 17 hósan egyedül jött-ment. Kikérte magának, ha segíteni akarok. Aztán jött az ősz, fel kellett öltözni jobban, más cipő, és nem jött fel. Próbáltam mindent, de nem vált be. Nem akartam h végig üvöltse a házat, ezért folyton felvettem. Ezt ő tudta is, 1 lépést sem tett. Én is itt kérdeztem meg, sajna már nincs meg a kérdésem. Nálunk a matricázás volt be. Itt azt mondták kicsi még hozzá, de egyből bevált. Az elején folyton nálam volt a matrica és már kapta is ahogy megtette a távot. Aztán szépen elhagytuk. Már csak akkor kap, ha lefele és felfele is szépen jött, itthon ha hazaértünk. Sok türelem kellett hozzá, mert közölte h nem kell matrica, vegyem fel. De mégis csalogattam vele. Aztán még bevált a lépcsők számolása is. Ezt itt tanácsolták. Már ő kéri h számoljam a lépcsőket. Most elég nehéz jönnie ennyire beöltözve, így mindig fogom a kezét, nehogy megbillenjen, de már így is jó, mert ruhástól van vagy 13 kg + a szatyrok. Tuti nem cipelem. Ma pl hisztizett, felhoztam a cuccot és visszamentem érte, így ölben hoztam fel.
Hát tény h hosszabb idő sokkal míg megvárod h felérjen, de legyél kitartó.
A szomszédom úgy csinálta, h otthagyta lent a gyereket, ő előre ment a cuccokkal, a gyerek utána a maga tempójában és bekopogott otthon ha felért. Ez a nyáron volt, akkor volt 2 éves a kislány. Én sosem merném otthagyni, h feljövök és majd jön utánam, de ilyen is van...
Biztos van amit nagyon szeret, azzal próbálkozz. Nekem kekszet is ajánlottak, h azzal próbáljam motiválni, de kaja helyett inkább a matricát választottam.
Egyébként mi a 3.-on lakunk, de a pincéből jövünk fel, ami így 4 emelet (magasföldszint van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!