7 év körüli fiúnak milyen olcsó karácsonyi ajándékot vennél?
A családban a gyerekeket ajándékozzuk, de ebben a korosztályban még járatlan vagyok. Azt látom,hogy nekik csak iszonyat drága játkokat lehet venni, én viszont az enyéimen kívűl (akik még ráadásul kicsik) senki gyerekére nem akarok és nem is tudok sokat költeni.
Van valami ötlet 1-2 ezer forintért?
Èn ebben az értékben semmit nem vennék nekik. ennyiért csak valami egy napig tarto butaságot kapsz nekik, és szilveszterre már a kukában is lesz, teljesen felesleges pénzkidobás.
Inkább találj ki nekik egy élményt, amit együtt élhettek meg. Talán az összes gyerekesek menjenek át hozzátok együtt (ha össze dobod a pénzt tudsz belöle sütit sütni meg fantát venni nekik), majd csináljatok egy közös társasjáték délutánt, olyat amit a kicsiktöl a nagyokig mindenki tud. Egy olyan délutánt ahol csak a gyerekek körül forog minden, ahol egy twister vagy egy activityvel mindenki jót nevet.
Az összejövetel épp elég karácsonykor, nekem ikreim vannak, velük kell végig mászkálnunk az ünnepeket, mert szenteste anyuéknál vagyunk, első nap a férjem családjánál, (itt vannak azok a gyerekek, akiknek vennénk az ajándékot), második nap szintén anyuéknál, de akkor az egész család vagy 30-an. (férjem családja nem értendő ebbe bele, annyira nincs jóban a 2 család, hogy együtt karácsonyozzunk)
Én pedig nem fogok a 45m2-es albérletembe még 5-6 embert (minimum) meghívni, az azért nem 2000 forint. Ha meghívnék valakiket, azok inkább az én családomból lennének, de amúgy is messze lakunk, szóval ide nem jön senki...
Na meg vizsgaidőszakom is van, szóval nekem ez túlélés.
Azért köszi!
A kislánynak már kinéztem valami gyöngyös készletet, ez tök jó!
Mégegyszer köszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!