Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha kiderül, hogy a refluxa...

Ha kiderül, hogy a refluxa miatt kellemetlen a lehelete az 5 éves gyerekemnek, mit tud ellene tenni a gasztroenterológus?

Figyelt kérdés
2012. dec. 4. 11:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
nem értem miért kellene azért gasztrora vinni? Gyerekorvos ír fel rá gyógyszert, azzal javulni fog a helyzet! :-)
2012. dec. 4. 11:23
 2/16 anonim ***** válasza:
diétára foghatja, savlekötőt ad rá
2012. dec. 4. 11:24
 3/16 anonim ***** válasza:
Mióta kellemetlen a lehelete a gyereknek? Nekem 2 éves a lányom és vagy 3 honapja vettem ezt észre.
2012. dec. 4. 11:27
 4/16 holysmoke ***** válasza:
Az a baj hogy csak kizárólag gasztroenterológus igazolhatja gyomor tükrözéssel a refluxot ez után diéta gyógyszer és javulnak a tünetek.Én olyan 19 éve vagyok refluxos és még mai napig vannak tüneteim az 5 éves unoka öcsém is refluxos és sajnos az igazolásához öt is meg kellett tükrözni.De nem csak kellemetlen lehelettel jár hanem hányással is általában ha jó hét van akkor csak heti 2 szer hányok de ha nem akkor van hogy minden nap és sajnos a gyerek is ugyan ez.
2012. dec. 4. 12:40
 5/16 anonim ***** válasza:
Gasztros ír fel gyógyszert és betartjátok a reflux diétát, akkor a tünetek is enyhülnek tehát a lehellet is kellemesebb!!!
2012. dec. 4. 13:30
 6/16 anonim ***** válasza:
Elsőtől azért megkérdezem, hogy egy gyerekorvos hogy a túróba tud refluxot diagnosztizálni? Max találgat.
2012. dec. 4. 13:30
 7/16 A kérdező kommentje:
Mi gasztroszakrendelésre járunk a fiammal 2 hónapos kora óta. Már pici korában refluxos volt, de azóta is nagyon étvágytalan ezért járunk még mindig. Sokszor savas felbüfögéstől szenved szegény. A kellemetlen lehelete még pár hete kezdődött, nem tudom, hogy okozhatja e ezt neki a reflux.
2012. dec. 4. 13:55
 8/16 A kérdező kommentje:
Mi az a reflux diéta?
2012. dec. 4. 13:56
 9/16 anonim ***** válasza:
Egy refluxbeteg nem ehet mindent, mert sok étel ital kihozza a refluxot. Pl szénsavas üdítők, savas gyümik, tea-kávé-kakakó, paradicsom stb. Utána tudsz olvasni. Vannak tiltólistás dolgok, de ez mind az ő érdekeit képviselik!
2012. dec. 4. 13:59
 10/16 anonim ***** válasza:
elsőnek is igaza lehet, mert nekünk is "csak" a gyerekorvosunk írt ki gyógyszert! Nem kellett megtükrözni a lányomat! Mióta szedi a gyógyszert rengeteget javult az állapota! Ami savat termel, olyan ételt nem kap, szedi a gyógyszert, kontrollra járunk "csak" a gyerekorvoshoz!
2012. dec. 4. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!