HA egy 2,5 éves kislánynak most 23-as lába van, akkor tavaszra-nyárra mekkorát nő a lába? 24-es cipő jó lesz akkor neki?
Figyelt kérdés
2012. dec. 2. 16:59
1/3 anonim válasza:
Ezt elég nehéz kiszámítani... :(
Az én lányom teljesen idény jelleggel növeszti a lábát, és előfordult már olyan is, hogy 1 évszak alatt 2 számot is nőtt, máskor meg fél év alatt alig 1-et.
2/3 anonim válasza:
MAjd akkor meg tudod. 1,5 éves fiamnak szeotemberben vettem 23as cipőt, most a 24es épp hogy nem kicsi rá, nem fogjuk kihúzni tavaszig vele.
3/3 anonim válasza:
kb.24-es lesz neki akkora.Az én lányom nyáron töltötte be a hármat és 24-es szandálja volt sőt óvodába most ez a 24-es szandi a benti cipője és még nem lóg le róla a lába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!