Meddig adtál a gyerekednek tejpépet? Mikor hagytátok el teljesen?
Figyelt kérdés
18 hós a kislányom ,de tejet még nem adok neki 2 éves koráig,sokszor eszik egy héten vacsira tejpépet,nem tudom,hogy 1,5 éves korban ti szoktátok még ezt adni neki?2012. dec. 1. 19:59
1/3 anonim válasza:
11 hónaposan kezdte azt enni, amit mi. Ez úgy történt, hogy addig csak a bébiétel kellett neki, volt 2 hét, hogy nem evett, aztán azt ette, amit mi is. Hirtelen váltás volt, onnantól a tejpépet sem ette meg, pedig előtte imádta. Aztán 1 éves kora után kapott tejbegrízt, na azt meg imádja.
2/3 anonim válasza:
6 hónaposan adtam először tejpépet és kb. 17 hónapos koráig ezt kapott uzsonnára. Ha megette volna, adtam volna neki még tovább is.
Tejbegrízt sem szeretnél adni neki tejből?
3/3 anonim válasza:
Kb. egyéves kora óta nem kért belőle. Mi bevezettük a tejet akkor. Ha te nem szeretnéd, csinálhatsz neki kukoricakását (puliszkát) puhára főzve, tejföllel, kis sajttal nagyon finom. És tulajdonképpen az is pépes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!