Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti mit tennétek ha otthon...

Ti mit tennétek ha otthon vagytok és 4-5 éves gyereketek nem akarna oviba menni/járni? Otthon tartanátok?

Figyelt kérdés
Itthon vagyok a legkisebbel. ( 3.gyerek) Őszintén megmondom, hogy kevésnek érzem magam a 24 órás (na jó 9et alszanak) szórakoztatásukhoz, lekötésükhöz úgy hogy mindamellett nagyrészt egyedül intézek mindent háztartás, takarítás, bevásárlás, mosás, főzés, szóval szokásos. A nagyobbam 5 éves minden reggel ordítva indul és ordítva válunk el. Ez huzamosabb ideje így van. Nem történik vele semmi rossz bent, az óvónők maximálisan megértők, kedvesek, a dadus is, amennyit csak lehet odafigyelnek rá dehát van másik 25 gyerek nyilván nem tudnak csak vele foglalkozni egész nap. A középsőm 3 éves múlt ő most kezdte, egyenlőre szereti de gondolom az egyértelmű hogy ő is lázadozna ha a nagyobb nem járna. Nem tudom mit tegyek, ha viszem egy szemétnek érzem magam, és kaptam már olyan megjegyzést másoktól hogy úgyis itthon vagyok akkor minek "küldöm" őket. De ha dolgoznék már (mert eredeti tervünk az is volt csak másképp alakult) akkor se tudnék itthon lenni vele csak azért mert utálja az ovit. Hónapok óta ordít minden reggel. Nem használ semmi.
2012. nov. 29. 16:48
1 2
 11/11 anonim válasza:
Mindenkép vidd el egy 5 éves gyereknek muszály oviba mennie. ha most nem megy el oviba hogy fog iskolába? hozzá kel szoknia a gyerekekhez. az egyik ismerösömnek se akart a gyereke oviba menni de hát muszály volt neki. már ott tartotak hogy atol féltek kijönnek a gyámhatóság.. mert ha még 3 éves lenne ö is de már 5 muszály menie magyarázd el neki kicsit ilyeszrá hogy jönnek és elviszik ha nem megy oviba. barátnöméknél bevált rinya nélkül elmegy oviba:)
2013. szept. 22. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!