Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan szoktathatom le róla,...

Hogyan szoktathatom le róla, hogy a fiam ne vegyen fel lányos ruhákat?

Figyelt kérdés
2012. nov. 29. 13:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Kezdjük ott, mi minősül lányosnak? Mármint, ha csak feszülős farmert hord, meg csillogós kivágott pólókat, akkor hagyd, ez a divat. Majd kinövi.
2012. nov. 29. 13:28
 2/9 anonim ***** válasza:

Hány éves a gyerek?

Mivel kisgyerek témakörbe írtad gondolom Te veszed neki a ruhákat és Te készíted ki, amit felvesz. Így nem értem a problémát.

2012. nov. 29. 13:29
 3/9 anonim ***** válasza:

mondjuk ha szoknyát akar felvenni én sem engedném

de lehet hogy csak kíváncsi

2012. nov. 29. 13:34
 4/9 anonim ***** válasza:

Lehet h van nővére és az övét veszi fel?

Attól függ, ha már beszél, én leültetném és elmagyaráznám neki h ki a kisfiú, ki a kislány, miért és mutogatnám mindenkin hogy a fiúk ilyesmit hordanak a lányok meg olyat, mi már legalább 2 hónapja beszélgetünk ilyenekről a lányommal, cici, melltartó, bajusz, szakáll, hosszú haj, rövid haj, szőrös bácsik stb, lassan már azt is meg tudja különböztetni hogy a hosszú hajú bácsi mégiscsak bácsi stb, 21hós. Ez előtt meg nem is nagyon érdekelte az öltözködés. Szóval én rámennék a különbségekre, hogy ki miért fiús, lányos, és hogy ki mit visel, mutogatni utcán is, játékosan. És persze nem a kezébe adni lányos ruhákat.

2012. nov. 29. 13:51
 5/9 A kérdező kommentje:
igen a feszülős farmer az
2012. nov. 29. 13:53
 6/9 A kérdező kommentje:
9 éves, én veszem meg neki a ruhákat vagy kapunk kinőtt zsákosat, de abból is a lányosabbak tetszenek neki
2012. nov. 29. 13:54
 7/9 A kérdező kommentje:
én nem adom a kezébe, nem bolondultam meg
2012. nov. 29. 13:55
 8/9 anonim ***** válasza:
jah, h 9éves?:-DD én egyszerűen nem vennék olyat vagy beletörődnék h most ez a divat. Amúgy nekem is lányos a feszülős farmer. A pénztárca nálad van, ezt soha ne feledd.
2012. nov. 29. 13:57
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy én vagyok az egyetlen, de amíg nem erkölcstelen (kilóg, aminek nem kellene) vagy törvénybe ütköző (hatalmi jelképek, stb.), engedném, hogy azt vegyen fel, ami neki tetszik. EZ csak egy farmer. 9 éves, had hordjon, amit akar! Ha attól félsz, hogy homoszexuális lesz, akkor is az lesz, ha nem adsz neki lányos farmert. Ezt nem Te és nem most fogod neki eldönteni. Max. a bizalmát nyerheted el a jövőre nézve (akárhogy is alakul), ha elfogadod az ízlését és véleményét. Nem kell ettől úgy félni, mint a tűztől. Semmi baja a gyereknek, csak keresi önmagát!

N28

2012. nov. 29. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!