Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » LEGO DUPLOHOZ létezik nagy...

LEGO DUPLOHOZ létezik nagy méretű alaplap? Hol lehet kapni? Mekkora?

Figyelt kérdés

2012. nov. 27. 14:33
 1/10 anonim ***** válasza:

Igen létezik, kb. 40x40 cm. Én egy sima kicsi játékboltban vettem, de nem mindig szokott lenni.

De neten is kapható, pl.:

[link]

2012. nov. 27. 14:40
 2/10 anonim ***** válasza:

mi a Müllerben vettük, pont azt, amit az első belinkelt

de vékonyabb, mint a dobozokban lévő kis alaplapok, kell áthidaló megoldás, ha sok duplótok van, akkor valószínűleg van köztük néhány "alacsonyabb" alkatrész is, az alaplap és ezen alkatrészek magassága pont akkora, mint a dobozokban lévő kisebb alaplapok magassága.

2012. nov. 27. 14:45
 3/10 A kérdező kommentje:

ÁÁÁÁÁÁ!szuper!Nagyon köszi!Ezt keresem....

Vettünk a lányomnak egy Nagy állatkertet karácsonyra,és ahhoz akarok venni egy ilyet,hogy tudjon mire építeni :)

2012. nov. 27. 14:45
 4/10 A kérdező kommentje:
Ez az első DUPLO-nk...be is vagyok tojva kicsit,hogy vajon szeretni fogja e vagy kidobtam közel 30 ezret az ablakon :S
2012. nov. 27. 14:48
 5/10 anonim ***** válasza:
Nyugi, tuti hogy szeretni fogja!!! :) Lehet, hogy nem most, hanem majd később. Nekem még a 6 éves lányom is duplozik - most karácsonyra fog kapni normál legot, én meg amiatt parázom :)
2012. nov. 27. 15:01
 6/10 anonim ***** válasza:
attol fugg, hogy mennyi idos. Mikor a kisfiam 22 honapos volt vettunk neki lego duplo rendorseget de nem igen jatszott vele. Akkor adtak nekem itt a tanacsot, hogy kezdesnek sima kockakat vegyek amibol egymasra tud epiteni. Igy is tettem es imadta (ekkor volt 26 honapos). Jelenleg 33 honapos es azota bovult egyre a keszletunk. Most mar eljatszik a rendorseggel is meg azota kapott tuzoltosagot. Szerintem a kedvence a lego duplo. Minden nap eloveszi es alkot valamit. :) Allatkertbol nekunk a playmobil van meg es azt is nagyon szereti. Eteti meg pakolja az allatokat. Ugyhogy nem lesz gond. :)
2012. nov. 27. 15:37
 7/10 A kérdező kommentje:
2.5 éves lesz Karácsonykor
2012. nov. 27. 16:34
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én itt vettem a nagy alaplapot.

www.kockaaruhaz.hu

Én is Nagy állatkertet szeretnék venni, és szintén "imádkozom", hogy örüljön az ajándékának. :)

2012. nov. 28. 07:01
 9/10 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

[link]

Ilyet vettem, csak zöldben, de az valószínű most elfogyott.

2012. nov. 28. 07:02
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Ma beugrok a Régióba ott elvileg van!!!

2012. nov. 28. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!