Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Létezik Asus márkában olyan...

Fényes Lajos kérdése:

Létezik Asus márkában olyan alaplap amelyik pontosan 120 Wattos fogyasztásu, és nem pedig 95watt vagy 140 Watt?

Figyelt kérdés
Csak egy baráti vitának akarunk pontot tenni a végére, mert a haverom azt állitja van 120 wattos de szerintem pedig csak 95, és 140 wattosat gyárt az Asus, de vajon kinek van igyaa.... mert én pontosan 120 wattosat nem találtamcsak 140 wattosat
2012. okt. 11. 00:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Maga az alaplap nem fogyaszt ilyen sokat, ez inkább azt jelenti, hogy mekkora TDP-vel rendelkező processzorokat képes ellátni. AMD esetében 95W-ig bírják az egyszerűbb deszkák, míg a komolyabbak 140W-ig vannak hitelesítve. Azt nem tudom, hogy van-e olyan, ami 125W TDP-s procit még támogat, de 140W-sat már nem...amúgy elképzelhető, hogy van ilyen.
2012. okt. 11. 03:07
 2/3 anonim ***** válasza:

[link]

125 és nem 120, tdp és nm fogyasztás, mint azt már írták.

2012. okt. 11. 06:52
 3/3 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Ez a maximum támogatott TDP jü proceszoroknak a W ja mint ahogy már irták

és minden gyártónál van 95, 125, 140

120 viszomt egyiknél sincs

az alaplap nem fogyaszt sokat viszonylag elenyészöen

és a processzor sem fogyaszt állandóan ennyit csak maximum terhelésen

2012. okt. 11. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!