Mit vesztek/vegyek 4 éves fiamnak karácsonyra? Rengeteg autója van kicsi és nagy, távirányitós, felhuzható, autópálya is van söt épitő kocka és lego is akad! Jo ötlet?
Figyelt kérdés
Nagyon tanácstalan vagyok,társast már kap mástól,és autópályát is meg van is igy az is kilőve,darunk is van és szerelhető játék meg szerszám is van bőven,de szeretnék valami neki korához megfelelő ajándékot venni!2012. nov. 27. 10:42
11/16 anonim válasza:
És a legot nem szereti? Ha szereti, akkor megunhatatlanságig lehet vásárolni a különböző legokat. Te ismered a kisfiadat, csak vágyik valamire, nem?
Én fiam is épp 4 éves, ő legot kap, 4+-at, mert állandóan épít. Kap mesekönyvet is, mert az estimeséket imádja és nincs jó mesekönyvünk.
Néztem ilyet is:
fiam a puzzlet is imádja:
vagy ilyenek:
12/16 anonim válasza:
Mi tavaly (2,5eves volt) es iden is (3,5eves)megkerdeztuk mit szeretne.Tavaly piros biciklit kert es narancssarga nagy Lamborghini autot.Iden kastelyt ker amibe lehet a lovagot a lovaval es sarkanyt pakolgatni,szerepjatsznai.Szep Karacsonyt (tudom azert meg 4het!)
13/16 barackvirág 5 válasza:
Diavetítőt ,diafilmekkel(mesékkel). Az enyém még csak 2éves lesz Jan.-ban. De már alig várom,hogy vetíthessek neki.Drága édesanyám megőrizte az én gyermekkoromból a diavetítőt és hozzá mind a 35 mesét.Mi nagyon élveztük a húgommal a vetítést.Gondolom majd a mi gyermekeink is örülni fognak neki.Az új árát nem tudom.De a vaterán rengeteget találsz 10000Ft alatt.Nézz körül itt [link] Vagy,nálunk szokott lenni bababörze,iskolák aulájában,tornatermekben ahová a megunt de minőségi babaholmikat,játékokat viszik ki a szülők eladásra.Én rengeteg dolgot vásárolok itt a bolti ár harmadáért! Remélem tudtam segíteni. :)
14/16 anonim válasza:
Vegyél a vaterán bizonyos atanzso-tól egy thomas óriás mozdonyt csühög , csattog, fütyül ,látványosan ég a tűz a kazánjába. Nagyon megbízható eladó mindig tőle veszek tényleg. És még olcsó is.
15/16 anonim válasza:
kis fagitar, csuklos busz, tarsasjatek - mar sok helyen koronkent valaszthatsz, imadjak a gyerekek, konyvek: urhajos, hajos, stb. erdeklodesi korenek megfeleloen
16/16 anonim válasza:
11/15.
Vegyél azt, amit te kaptál a szüleidtől 4 éves korodban.A toronyóra lánccal, már elfogyott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!