Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 21 hónaposnak influenza...

21 hónaposnak influenza elleni védőoltás?

Figyelt kérdés
Erős a dilemmám. Mellette szól, hogy Februárban kezdi a bölcsit.
2012. nov. 26. 15:00
 1/6 anonim ***** válasza:
ha közösségbe megy, akkor nem árt.
2012. nov. 26. 15:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Én eddig oltattam a gyerekeimet. Most 3 és 5 évesek. Az éven nem fogom. Belegondoltam hogy akkor most a következő 50-60 évben minden évben oltatni fognak? Egészséges gyerek szervezete le kell hogy győzze.
2012. nov. 26. 15:08
 3/6 anonim ***** válasza:
A lányom 21 hónapos, 2 hónapja bölcsis. Én megkérdeztem a gyerekorvostól, azt mondta, nem kell.
2012. nov. 26. 20:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Én is megkérdeztem - azt monda, hogy ha bölcsis lesz (gyerekközösség), akkor feltétlenül javasolt...
2012. nov. 26. 23:17
 5/6 A kérdező kommentje:

Kedves 2.!

Nem kell 50-60 évig, de a veszélyeztetett korcsoportnak nem árt. - szerintem :)

Nyilván, 13-14 évesen már nem biztos, hogy én is el fogom őt rángatni a gyerekorvoshoz ezért.

2012. nov. 26. 23:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Kislányom karácsonykor lesz 2. tavaly is megkapta, idén is meg fogja, pedig nem jár bölcsibe.

Védőnő szerint felesleges, csak akkor kell, ha közösségbe meg,y gyerekorvos ajánlotta. Végülis az döntötte el, hogy nincs, aki vigyázzon rá, így visszük magunkkal mindenhova. Boltba, stb. Ráadásul párom buszsofőr, ő aztán találkozik mosakodásmentes, tüszögő, köhögő, krákogó emberekkel állandóan, simán hazahozná...

2012. nov. 29. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!