Mondanátok véleményt, ti szülőként melyik megoldást látjátok hozzátok közel állónak, vagy helyesnek?
Hát én az én két és fél évesemmel tudok példálózni előtted.Nagyon-nagyon-nagyon nehezen oldódott fel a bölcsibe,szinte egy év kellett,h jól érezze magát ott -nem az anyahiány miatt,a sokadalom miatt.A szobatisztaságnál jöttek az igazi gondok,nem akart szólni a dadusoknak sehogyan sem.Hát én ekkor felkerestem egy családterapeutát és egymagam elmentem,elbeszélgettünk mi lehet a gond,v mi nem,megerősített,h szerinte sincs gond a fiammal,egyszerűen ő ilyen,ezt fogadják el a bölcsibe is.Egy-két dologra adott jó tanácsot,és felnyitotta a szemem.Ezeket a fiam jelenlétében megbeszéltük a bölcsis gondozónénikkel és azóta minden szuper!!!Már büntibe is van néha,mert rosszalkodik.
Ezzel az egésszel nem azt akarom erősíteni,h nálatok sincs semmi gond,de igenis lépjetek vmerre!!!!És ezt a gyerek nélkül első körben csak a szülők beszélgessenek egy el szakemberrel többen is javasolták nekünk is.Szerintem feltétlen keressetek fel szakembert,v kezdjétek a gyerekorvosnál,majd ő segít továbblépni.Bármilyen nehéz is szembe kell nézni a dolgokkal,sokkal jobb és könnyebb,ha a szitukat megfelelően tudjátok kezelni!Sok sikert és kitartást!Esetleg majdan az eredményekről is beszámolhatsz nekünk!
Ja,még annyit,h én sajnos úgy nevelkedtem amit a barátod tanácsolt,nem nagyon foglalkoztak velem és én ezt senkinek se kívánom!!!Éjszakákra egyedül voltunk hagyva nővéremmel-akkor voltunk akkorák,h tesóm épp elérte a villanykapcsolót a wc-be...-14 évesen azért dolgoztam végig az egész nyarat,h a tankönyveimet megvehessem...-pedig lett volna rávalójuk,csak mindig önimádóak voltak.Na,mindegy is,ezt nem szabad,nem lehet megtenni egy gyermekkel és soha ne is tedd!!!Ha pusziért megy oda az a gyermek annak oka van,egy puszika egy kis szeretgetés bárminél többet ér,jól csinálod,szerintem nem attól lesz vki kevésbé anyás,h szeretet igénylés esetén elutasítod.Ettől csak elfordul tőled,a világtól....ez nem megoldás...
Azért egy 2,5 éves és egy 4 éves között elég nagy a különbség...
AZ, hogy csecsemő kora óta "szeparációs szorongása" van kisebb-nagyobb megszakításokkal, az nagyon nem normális.
A hümmögés és a repkedés meg kifejezetten nem jó jel. Főleg, hogy írod, hogy ennél több furcsasága is van.
12-es vok,gondoltam ki se lehetne hagyni,h ne kössön belém vki,ez már csak ilyen itt.....
Csak arra akartam utalni,h én már ilyen apróbb problémánál is utánajártam és azt írtam,h igenis vigyék el vmerre!!!Ennyi......
Mindig ez a kötözködés.......sajnálom az ilyeneket,akiknek csak ez a szórakozásuk marad....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!