Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Jó ez a cipőválasztás?

Jó ez a cipőválasztás?

Figyelt kérdés

Ez lenne az elmenős,boltbajárós, nem hóban fetrengőn:)

[link]

a hosszabb meg a "játszós":

[link]

utolsó már megvan,de kell még egy,és a linkelten kvíül nem találok másikat ami árban és kinézetben is tetszene

2012. nov. 23. 21:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Játszósnak csizmát vennék, elmenősnek meg a magas szárút. De miért kell még egy?
2012. nov. 23. 21:08
 2/9 A kérdező kommentje:

Nem a kettőn felül kell még egy. Egy csizmink már van,a magas szárú!!

Tavaly is kettő volt neki, kertes házban lakunk, sokat játszik kinn, és hát..kell a kettő:)

2012. nov. 23. 21:16
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen jó,nekünk is kettő van,egy "elmenős"és egy játszós.

Viszont megkérdezhetném,mert én ezt a márkát nem ismerem,hogy hátul a kérge kemény ill.hogy haránt emelő van benne?

2012. nov. 26. 13:18
 4/9 anonim ***** válasza:

ez jó márka én ismerem. de kintre kertes házba nem vennék ilyet, sajnálnám az ára miatt is otthon játszani kint benne a sárban.

a deichmann-ban van olcsóbb is kintre.

2012. nov. 26. 13:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Az első fotón lévő van kislányomnak pont ebben a színben.Ez a boltba,orvoshoz stb járósunk.Mindig jó meleg a lába mikor leveszem róla.Tavaly volt siestánk polár béléssel de akkor mindig jéghideg volt a lába amikor levettem róla pedig vastag harival hordtuk.nekünk ez nagyon bevált ez az első általad belinkelt.Egyébként én is innen rendeltem.Jó meleg és szép is és sztem kényelmes.
2012. nov. 26. 13:21
 6/9 A kérdező kommentje:

Szerintem nagyon jó minőségű, kemény a kérge és minimális harántemelés van benne!!!Már az őszi cipőnk is lyen márka volt, és elégedett vagyok vele nagyon.

Én is "sajnálok" rá kiadni ennyit játszós cipőnek, de a Deichmannban amit láttam nem voltam vele megelégedve:(:(

2012. nov. 26. 13:37
 7/9 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!!

Mekkor a lába a kislányodnak, hányas cipőt vettél neki?

Csak azért kérdezem,emrt az őszi cipővel megjártam,nem volt jól lemérve a belső talphossza, és ki kellett csaerélni, és jóformán ahány bolt, annyi féle méret van feltüntetve.

Nincs nagy lában a lányomnak,de pl a mádosik linken szereplő,mint már említettem megvan neki, és abból 25-eset kellett vennem, mert bizony nincs 15.5 cm a talphossza. Így remélem az elsőből ha veszek elég a 24-es,mert annyak 15 cm van írva kivételesen midnen weboldalon:)

2012. nov. 26. 13:57
 8/9 anonim ***** válasza:
24-eset vettem neki.Már vásároltam máskor is innen eddig még mindig jól volt mérve a bth-ja.Kislányomnak 14-14,5 a belső th-a.
2012. nov. 26. 14:32
 9/9 A kérdező kommentje:
MEg is érkezett, mi is megrendeltük, igaz a mályva szinűt. csodaszép cipő:):) De érdekes,mert 24-eset vettem, és méretben akkora,mint a 25 bakancs:):):)
2012. nov. 29. 15:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!