Jó ez a cipőválasztás?
Ez lenne az elmenős,boltbajárós, nem hóban fetrengőn:)
a hosszabb meg a "játszós":
utolsó már megvan,de kell még egy,és a linkelten kvíül nem találok másikat ami árban és kinézetben is tetszene
Nem a kettőn felül kell még egy. Egy csizmink már van,a magas szárú!!
Tavaly is kettő volt neki, kertes házban lakunk, sokat játszik kinn, és hát..kell a kettő:)
Szerintem teljesen jó,nekünk is kettő van,egy "elmenős"és egy játszós.
Viszont megkérdezhetném,mert én ezt a márkát nem ismerem,hogy hátul a kérge kemény ill.hogy haránt emelő van benne?
ez jó márka én ismerem. de kintre kertes házba nem vennék ilyet, sajnálnám az ára miatt is otthon játszani kint benne a sárban.
a deichmann-ban van olcsóbb is kintre.
Szerintem nagyon jó minőségű, kemény a kérge és minimális harántemelés van benne!!!Már az őszi cipőnk is lyen márka volt, és elégedett vagyok vele nagyon.
Én is "sajnálok" rá kiadni ennyit játszós cipőnek, de a Deichmannban amit láttam nem voltam vele megelégedve:(:(
Kedves utolsó válaszoló!!
Mekkor a lába a kislányodnak, hányas cipőt vettél neki?
Csak azért kérdezem,emrt az őszi cipővel megjártam,nem volt jól lemérve a belső talphossza, és ki kellett csaerélni, és jóformán ahány bolt, annyi féle méret van feltüntetve.
Nincs nagy lában a lányomnak,de pl a mádosik linken szereplő,mint már említettem megvan neki, és abból 25-eset kellett vennem, mert bizony nincs 15.5 cm a talphossza. Így remélem az elsőből ha veszek elég a 24-es,mert annyak 15 cm van írva kivételesen midnen weboldalon:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!