Javasoljatok valami jó immunerősítőt ami megvédi a bébikémet, hogy ne kapjon el mindent...
Bölcsis és október közepe óta szinte folyamatosan beteg... Az orra állandóan folyik és van, hogy köhög is van, hogy lázas. Egy hetet megy bölcsibe, kettőt nem... Szinte nincs olyan, hogy a bölcsibe valamelyik gyerkőcnek ne folyna az orra és mindent elkap... Egyszerűen már nem tudjuk megoldani az otthon maradást, szabink elfogyott, betegállományba is voltunk már nem egyszer (én is apa is), de ezt már a munkahelyen sem nézik jó szemmel pedig elég tolleránsak... Nagyszülők korlátozottan vehetők igénybe, az amelyik tud segíteni 200km-re lakik, de gyakran felutazik és olyankor marad egy-két hétig, de mindig nem lehet őt sem ugrasztani... Másik nagyszülők idősek, nem lehet rájuk hagyni egy 2,5 éves beteg gyereket. Csak abban bízhatunk mostmár, hogy megsegít minket a sors és nem lesz ilyen beteges a kincsünk.
az én kisfiam (hálaistennek) a másik véglet, 3,5 éves, és mi 2 éve nem voltunk orvosnál, szeptember óta ovis, de nem volt még beteg
én soha nem adtam neki semmi mást csak a d vitamint 3 éves koráig, meg télen cebion cseppet
a d vitamin immunerősítő
2012. nov. 21. 23:30
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ! Cebion cseppet én is adtam folyamatosan, de egyenlőre nem használt. Jövőre jobban odafigyelek, hogy a Béres cseppet ne ilyenkor kezdjem adni hanem már augusztusban. A Vigantol, úgy tudom főleg ősszel-télen kell, de az D vitamin, amit nyáron napsugárral kap meg a kicsi,télen pedig a Vigantollal. Úgy tudom az a rák megelőzésében segít elsősorban, nem az ilyen megfázásos betegségekben. Azt a válaszolót aki pont az ellenkezője mint mi, szívből irigylem (jó értelemben), nagyon nagyon jó lehet neki. :D Mégegyszer köszönöm mindenkinek. Ma megint levittem reggel a kincsemet a doktornőhöz, mert bnagyon csúnyán köhögött az éjjel, szinte nem is aludt és este kúp után is olyan forró volt, hogy egész este vizesruháztam a homlokát meg a kis lábacskáit. A doktornő reggel elküldött mellkasröntgenre de hál istennek nincs tüdőgyulladása. Viszont felírt egy másik 10 napos antibiotikumot, úgyhogy a jövő hetet is otthon tölti. Ma este utazik fel a Debreceni nagymama, ő lesz vele egész héten. Senkinek sem kívánom ezt, főleg látni a kisfiam állandó szenvedését.
Igen,az fontos,hogy már augusztus közepe fele kezd el adni a bérest,mert 6 hét kell,mire elkezd hatni.Én tavaly november körül kezdtem el adni,mert elegem lett abból,hogy szeptember elejétől egyfolytába betegek voltak,és mondtam a háziorvosunknak,hogy ajánljon már valami immunerősítőt,ami jó étvágytól is.Hát az étvágyuk sajnos ugyanolyan,mint előtte,de immunerősítőnek/lekopogom/nekünk nagyon jól bevált.Azóta csak náthásak voltak,de hamar átment rajtuk 2-3 nap alatt.Mondjuk ők még nem járnak bölcsibe,jövőre kezdik az ovit.
2012. nov. 23. 11:16
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az újabb kommenteket és a linket is. Csodás dolog a D vitamin! :) A bérest adom mostantól folyamatosan, talán akkor a január már könnyebb lesz... Még javasolhatnátok valamit, hogy mivel adjam be, mert ahogy a betegtájékoztatót olvastam, hát nincs ötletem...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!