Milyen immunerősítőt adjak télen a 1,5 éves kisfiamnak?
Én a körmein tudom-tudtam lemérni a dolgokat.sztem ezekből a gyümikből ,zölsdégekből ,hacsak nem saját bio termesztés,nem tud annyit bevinni sem ő sem te,hogy elég legyen-de ez az én véleményem.Mert sokszor láttam,hogy a fiam is hiába eszik rengeteg zöldséget ,gyümit,betöredezik a körme.Én cebion multit adtam neki,de csak két naponta amióta biztonságosan tud rágni,pedig rágó tablettáset.Én kiskorom óta fogyasztom egy bizonyos cégtermékeit amiben megbízok-az egész család évtizedek óta ezt fogyasztja-mérsékelten és annak a gyerek vitaminját eszi.Kéri is,sztem nem ártol egy szem vitaminnal többet mintha bármi művit adsz neki,legyen az édesség vagy bármi más.ez a termék család meg természetes alapú vitaminokat gyárt.
Ha érdekel írj egy privit tudok segíteni,mert én is foglalkozom vele.39h km..
a magzatvédőjét is szedtem mind a kettőnél végig,sőt a vasat calciumot is.
Szia!
Nekünk az orvos azt mondta,hogy megelőzésnek kezdjek el adni a gyerkőcöknek heti egy adag oscillococcinum homeós bogyót,és 5 golyó echinacea-t/nap egy hétig,utána 1 hét szünet.
Az echinacea-t már tavaly egész télen is adtam,alig voltak betegek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!