Pár kérdésem szobatisztaság elkezdésével kapcsolatba 2.5 éves lány?
ma kezdtük újra hátha vevő lesz a dologra eddig 2 szer volt bilin kétszer bele is psiilt reggel óta hatalmas éljenzés közepett irto büszke vagyok rá
reggel 8 tol nincs rajta pelus este lefekvésig rá se adjam majd?
illetve ha el kell mennünk valahova ráadjam a pelenkát ? vagy biliztessem meg előbb?
ha elmegyünk a nagyihoz utazáskor ráadjam a pelust?
bilit oda is vigyük és pelenka nélkül legyen?
illetve eddig kis bugyiba van meleg szobába de nem tudom mi lezs ha gatya is lesz rajta biztos lesz sok baleset na de ha speciel nem otthon vagyunk is folytatni kell a biliztetést?
különben "a szarnak adtunk volna egy pofont" képletesen szólva?
kérlek adjatok tanácsokat köszönöm
Szerintem vegyél leszoktató pelust. Az hasonló a bugyihoz. Ha valahová elmentek akkor azt add rá, de gyakran kérdezgesd, hogy kell-e pisilni.
Bár nekem fiaim vannak, de a nagyobbikkal úgy csináltam, hogy ha hosszú útra mentünk (több órás) akkor adtam rá pelust, de akkor sem pisilt bele, hanem szólt ügyesen.
Rövidebb utakra, sétára nem adtam rá csak bugyit, de váltóruha mindig volt nálam. (végül is bármikor szól csak van egy fa vagy egy bokor amit meg kell locsolni :D )
Szerintem bárhova mentek, igen folytatni kell a bilizést, nem csak otthon.
Egyébként pedig gratulálok, nagyon ügyesek vagytok!!
A kicsivel mi is nemsokára kezdjük, ő most múlt 2 éves, de nem nagyon látom rajta, hogy zavarná a pelenka...
nem kell pelus otthon estére igen míg nem lesz legalább 1-héten keresztül éjjeli pelusa száraz reggel,majd ha ez megtörtént akkor 1-hétig este keltsd fel pisilni majd aludhat tovább így hozzászokik,hogy éjjel is felkeljen ne pisiljen be.
Mivel még korai,így utazáshoz,bolti kiruccanáshoz stb...kell pelus.
Persze nagyinál jó ha van bili így tudni fogja bárhol bátran szólhat ha pisilnie kakálnia kell,és váltóruha mindig legyen balesetek lehetnek :)egyébként gratulálok mi is nemrég kezdtük az én lányom 2-éves ő majdnem bele is kakált tapsolt milyen ügyes persze mi is neki és aztán vettük észre,hogy nem a bilibe pottyant hanem a szőnyegre a kaka :D se baj gyakoroljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!