Pár órányi program egy 4 és egy 7 éves kisfiúval? Hova vigyük őket?
Figyelt kérdés
Én voltam régen a bébiszitterük és most csinálnánk vmi programot, h a barátom is ott van. A szülők kértek meg, és fizetnék, kocsit is adnak. Szerintetek mi jó buli két ilyen kisfiúnak? játszóházat nem szeretnék, akkor nem tudunk úgy velük játszani, uszodát sem preferálom, és otthon sem maradnék, vmi nagyobb kaland izgibb lenne
várom a tippeket
2012. nov. 20. 11:34
1/3 anonim válasza:
Vidámpark, állatkert, olyan "uszoda", ahol vannak mindenféle csúztdák...ez jutott most eszembe :)
2/3 klopusz válasza:
A ország melyik részében laktok?
Budapesten jó szórakozás a Margit sziget és a Vasúttörténeti park. Jó néhány órát el lehet ott tölteni úgy, hogy Ti is jól érzitek magatokat, meg a srácok is.
Remélem, segítettem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!