DEBRECENI ANYUKÁK! Lesz valami Mikulás napi program majd a városban, ahová elvihetném 2,5 évesemet "Mikulás nézőbe"?
Fékig OFF: ez engem is nagyon érdekelne.Én már több helyen próbáltam kideríteni bármit is,de hiába. :(
Annyi biztos,hogy a Télapó a Fórumban lesz,ahogy mindig és ott lehet vele találkozni.
Akinek esetleg lenne valami egyéb is,jó volna ha megosztaná!
Szia!
Nagyon köszi ,hogy írtál!!!A Fórumban mikor???
Remélem jön még válasz és okosabbak leszünk :)
Amint lehet kiemelem a kérdést!
1. vagyok.
A Fórum oldalán én ezt találtam,de gondolom ezek tavalyi/régebbi adatok. Viszont szerintem az idén sem fog sokat változni, egy támpontnak jó.
ÓÓÓÓÓÓ,ez a gőzös biztos aranyos lesz...
De nekünk az az időpont nagyon nem jó...a lányom fél 12-kor ebédel,és fél 1-kor alszik.Még soha nem borítottam a rendet,mert egyszer megpróbáltam és egy hétig nem bírtam vele :(((((((
Gyere és ebédelj együtt a Mikulással a SZUSZ-ban!
December 2-án a Mikulás a SZUSZ parkba látogat és szeretettel várja a gyermekeket és felnőtteket egy közös ebédre!
A vendégeket finom ételekkel, ünnepi hangulattal várjuk, a gyermekeket apró ajándékokkal lepjük meg.
Az érdeklődők jelentkezését november 29-ig várjuk a 20/984-1030-as telefonszámon.
A vendégek az alábbi menüsorból választhatnak:
Gyermek: (3-12 éves korig):
– Húsleves csigatésztával
– Rántott szelet sült burgonyával
– Karácsonyi kalács
Ár: 990 Ft/fő
Felnőtt:
A menü:
– Orosz falusi raguleves
– Füstölt sajttal, brokkolival töltött csirkemell szezámosan, fóliás burgonyával, sajtmártással
– Karácsonyi kalács
B menü:
– Halászlé
– Kapuvári bicskás pecsenye, fokhagymás pecsenyelével, forgatott burgonyával
– Karácsonyi kalács
Az A és B menü ára: 1. 500 Ft/fő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!