Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi tegyek ha az óvodánkban...

Mi tegyek ha az óvodánkban normálisnak tartják, hogy nincs meleg víz a kézmosáshoz?

Figyelt kérdés
Kihez lehet ilyenkor fordulni?

2012. nov. 20. 08:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A fiaméknál a bölcsiben van meleg víz. Nem hallottam még, hogy valaki megégette volna magát...
2012. nov. 20. 14:25
 12/15 anonim ***** válasza:
66%
Nem tudom hogy van nálunk az oviban, de mi itthon hideg vízzel mosunk kezet + szappan természetesen, és a fogmosáshoz is hideget használunk. Fürödni azért melegben szoktunk. :-)
2012. nov. 20. 14:52
 13/15 anonim ***** válasza:

Nálunk sincs meleg víz, a forrázás miatt.

A kiegyenlítő tartálynak meg semmi köze ahhoz, hogy ne forrázza le magát a gyerek...

2012. nov. 20. 15:06
 14/15 A kérdező kommentje:

Valószínűleg nem pont kiegyenlítő tartálynak hívják, de már 20 évvel ezelőtt is létezett egy olyan rendszer, amely a forró vizet a hideggel összekeveri és úgy jön a csapból, ha kinyitják a meleg vizet.

Személy szerint én nem tudok hideg vízzel fogat mosni, nagyon érzékeny a fogam. Valamint az ÁNTSZ oldalán is ez olvasható: "Melyek a megfelelő kéz higiéné alapvető szabályai? A kézmosás meleg vízzel és szappannal történjen, és legalább 20 másodpercig tartson." Akkor hogy nevelik gyermekeinket a higiéniára...

2012. nov. 21. 09:21
 15/15 A kérdező kommentje:

Hátha még olvassa ezt valaki...

Csak szeretnék beszámolni a siker élményemről, ugyanis már van melegvíz az oviban (ahogy jeleztem a kistérségi központnak már másnap intézkedtek). Tehát eddig nem volt normális, hogy nem volt.

2012. dec. 28. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!