Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Betegség idején is adjátok a...

Betegség idején is adjátok a béres cseppet? Vagy azt sem javasolt, mint a multivitaminokat?

Figyelt kérdés
2012. nov. 18. 13:19
 1/7 anonim ***** válasza:
gyerekeknek inkább Cebion csepp javasolt, általában akkor ha beteg hogy erősítse az immunrendszerét vagy ha közösségbe megy
2012. nov. 18. 13:25
 2/7 A kérdező kommentje:

Cebion+Béres cseppet kap alap esetben, de mióta óvodás (szeptember) mindig összeszed még így is valami nyavalyát. Most éppen köhög+lázas. Már a kicsi is kezd köhögni (11 hónapos).

Eddig adtam mindkettőt ha betegek voltak, de most olvastam, hogy a multivitaminokat nem javasolt betegség idején. A Béres csepp annak számít? Nem tudom pontosan.

2012. nov. 18. 13:30
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
a béres csepp inkább felnőtteknek való. Ha teheted inkább Cebion cseppet nyugodtan adhatsz neki
2012. nov. 18. 13:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet adni betegség alatt is, sőt a betegtájékoztatójában az van, hogy megelőzésre 2X5 csepp, panaszok kezelésére 2X10 csepp, tehát betegség alatt duplázható a mennyiség (bár ettől függetlenül én csak a normál adagot adom betegség alatt is, mert szorulást okoz a fiamnál).
2012. nov. 18. 13:53
 5/7 A kérdező kommentje:
Én sem adtam duplán, csak 5 cseppet. Csak most elbizonytalanodtam, mert a multivitaminokra sincs ráírva, hogy "ne add, ha beteg a gyerek". És mégse javasolják akkor ezeket. :-S
2012. nov. 18. 14:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem a dokink azt mondta, azokat nem javasolt adni betegség esetén, amelyekben vas van, mert egyes kórokozókat táplál.
2012. nov. 18. 14:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia! Én is cebion+béres csepp híve vagyok. Amióta kapja a fiam, azóta 2-szer folyt egy picit az orra, más betegsége nem volt. Alap esetben minden reggel 10 csepp cebiont kap és 5 csepp béres cseppet. A doktornőnk azt javasolta, ha nátha vagy más betegség van, akkor a cebiont emeljem a duplájára, béres cseppet ne adjam amig nem lesz tünetmentes.

Nekünk bejött igy.

2012. nov. 18. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!