101 cm magas (kb) lányotoknak hányas lába van?
Figyelt kérdés
Nem akarom elhinni, hogy a 3 éves lányomnak 27-es cipő kell, és nem csizmára értem hanem ovis félcipő pl., szept vettem 26-ost és már kinőtte.2012. nov. 18. 10:23
1/9 anonim válasza:
Igaz,hogy pár cm-rel magasabb(104-105 cm),és 3,5 éves,de azért leírom:őszi cipője 27-es(picikével nagyobb,mint a lába),téli csizma 28-as.Nekem is hihetetlen,hogy ekkora a lába.
2/9 anonim válasza:
27-es még elég nagy rá, 26-os alatt van a lába, de télre 27-est vettem a vastag zokni miatt, meg mert hosszú a tél
3/9 anonim válasza:
az én lányom 92cm és 24 összi cipöje volt most 25 télicsizma
kell neki 2,5 éves .
4/9 A kérdező kommentje:
de jó, kicsit megkönnyebbültem. Valahogy itt felénk meg az ismerősök között minden kislány pici lábú és jóval magasabbak a lányomnál azok akiknek 27 es a lábuk (115,118 cmek)...hitetlenkedve kérdezte mindenki hogy hogyhogy ekkora neki...
2012. nov. 18. 18:57
5/9 anonim válasza:
Hidd el nyugodtan :) Az én lányomnak is ekörül volt a lába 3 évesen. Most 6 éves, 125 cm magas, 33-as a lába. A fiam 20 hónapos, 86-87 cm magas és 24-es a lába, szóval ő sem fog kis lábon élni. :)
6/9 anonim válasza:
igaz az én lányom még csak 98 cm,de az ő lába 25-ös :)
7/9 anonim válasza:
Az én lányom 100cm és 25-ös a mostani őszi cípője.Óvodai benti szandálja 24.-es még nem lóg le róla a lába.
8/9 A kérdező kommentje:
na igen felénk is így van.24-25 max. a lányom ovis csoportjában a lábméret.
2012. nov. 19. 13:16
9/9 anonim válasza:
Kettes voltam asszem. Az én kislányomnak egy évig semmit nem nőtt a lába, már mindenkinek nagyobb lába volt az oviban, mint neki, majd fél év alatt lett 23-asból 26-os. Csoda, hogy nem voltak növési fájdalmai. Amúgy nem égi meszelő (101 centi lehet, 4 évesz lesz februárban), nem is kövér, és nekem sincs nagy lábam, így nem aggódom, hogy csónakokat kell majd hordania lábbeli gyanánt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!