Ez normális egy apától?
Figyelt kérdés
Barátnőm kisfiának volt a szülinapja nemrég,4 éves lett, vittem neki egy kis csomagot a játékon kívül. Kinder tejcsoki, tejszelet, ilyenek. A barátnőm elsápadt, intett, hogy ne adjam oda a kisfiának, és mutogatott a fejével a férjére. Nem értettem. Jött az apa, kivette a kicsi kezéből a csokikat és elkezdte enni!!! Mondván, hogy elrontja a fia fogait a sok édesség!!! Anyuka kiment a konyhába, utánamentem, sírt:-( nagyon szégyellte és elmondta, hogy a fia elől megeszik mindent a párja, csak ezt senkinek sem meri mondani:-( alig hagy valamit a fiának:-( ez normális???2012. nov. 15. 10:31
21/24 anonim válasza:
Ez szörnyű. Ráadásul a kinder nem is olyan csoki, mint egy teljes tejcsoki, én is szívesebben veszem meg azt. :(
Ilyet eddig csak egyszer hallottam, egy anyukáról. Ő kategorikusan kijelentette, először ő, és majd utána a gyereke... Hát adtam volna neki szívem szerint egy pofont.
22/24 anonim válasza:
19. válaszoló vagyok.Férjem meséli,hogy közös ismerősünk 36 évesen úgy hívja a nagymamáját,hogy süti széle,mert gyerek korában is csak a süti szélét kaphatta meg(lelki sérült).Valamint a férjem első kérdése az volt,hogy ha ezt csinálja egy idegen előtt,akkor mit csinálhat négyszemközt.
23/24 A kérdező kommentje:
Azóta voltak nálunk, (persze apuka nélkül) az a kisgyerek még csak nem is édesszájú, így azt a minimális kis élvezetet is elveszi tőle az apja. Nagyon sajnálom őt:-( nagy ritkán kívánja meg a csokit,ropit akkor sem egy táblával, hanem pl egy szelet Kinder tejszeletet eszik-enne. Ez nem sok, nem mennyiség, egy egészséges gyermek fejlődéséhez kell. Barátnőm mesélte, hogy ez megy náluk már 3 éve, csak szégyellte elmondani. Hófehér fogai vannak a fiának, napi 2-3-szor fogat mos egy nap, szóval ez sem indokolná az apuka viselkedését. A lényeg, hogy apuka kiskorában szegény családban nőtt fel, de csoki, édesség mindég volt náluk,(nagymamával éltek) így sokáig küzdött a túlsúllyal, állítólag ettől félti a fiát is. Na a kisfiú 4 éves létére igen vékonyka, sőt mondhatni azt is, hogy a bordái kilátszanak. Szerintem apuka gyerekkorában "sérült", ez miatt van az egész. De nem értem miért nem lehet ezt elmagyarázni a gyereknek, és nem a szeme előtt enni..nem hiszem, hogy havi egy pukitól, ropitól elhízna! Így a fia fog sérülni..na meg, hogy fél a saját apjától..mindég azt kell neki figyelni, mennyit ehet,(akár vacsorát is) mikor néz rá az apja csúnyán..összeszorul a szívem:-(
2012. nov. 29. 08:40
24/24 anonim válasza:
Most olvasom ezt a cikket, és a "Megoldás és probléma is" részben le van írva, hogy az általad elmesélt történetben a kisgyerek bizony lelki sérült lesz, ha anyja nem áll ki az igazáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!