Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Jo Frost szuper dada könyv...

Jo Frost szuper dada könyv kérdés?

Figyelt kérdés
Nem tudom melyiket vegyem meg mert 2 részes, most 22 hónapos a fiam, melyik jó nekünk?
2012. nov. 14. 21:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én az elsőt vettem, amikor ennyi idős volt a lányom. Nagyon bevált!
2012. nov. 15. 07:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Engem kiráz a hideg tőle:(. Nem azt mondom, hogy nincs hasznos része, de az tuti, hogy 4 évesnél fiatalabb gyereket nem küldenék pl. "gondolkodni". Szóval én várnék még a bevetésével.
2012. nov. 15. 10:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a második rész jobban bejött, több gyakorlatias tanács van benne.Hasznos szerintem.
2012. nov. 15. 10:38
 4/7 anonim ***** válasza:
bocs 2.,de akkor hogy fegyelmezel egy 4 évesnél fiatalabb gyereket??
2012. nov. 17. 22:56
 5/7 anonim ***** válasza:
a 2,-al ertek egyet. sose kuldenem gondolkozni a 3 evesemet. sok-sok magyarazat miutan lenyugodott a hisztitol. kovetkezetesseg. amit egyszer nem lehet azt maskor sem,semmilyen korulmenyek kozott. sok-sok szeretet, turelem es nyugodt kedveshangu nyugtatgatas. nekem ez bevalik.
2012. nov. 18. 07:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Én mindkettőt megvettem. 24 hós fiam van. Néha van hiszti, meg direktből csinál rosszat pl: lerántja az ablakból a virágot (ezt többször megtette), tudja nem szabad, mondja is. Nekem bevált, hogy leültetem 1 percre, Kérdezem miért ültettem le, mondja, hogy azért ül, mert lerántotta a virágot és azt nem szabad. 1 Percig sírdogál, aztán szipog, odajon hozzám, bújik, puszit ad. Barátnőm is használja a leültetés módszert a kislányánál, ő 25 hós, nekik is bejött.
2012. nov. 19. 09:39
 7/7 anonim ***** válasza:
4es vagyok, úgy csinálom, ahogy az 5ös válaszoló.
2012. nov. 19. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!