Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » KARÁCSONY egy 3évessel! Ti...

KARÁCSONY egy 3évessel! Ti hogy adjátok elő a sztorit? Ajánlanátok télapós és karácsonyos meséket? Könyv vagy rajzfilm?

Figyelt kérdés

Ajánlanátok télapós és karácsonyos meséket?Könyv vagy rajzfilm? Modern és értelemes érdekel, 3 éves fiam idén már biztos fog kérdezősködni mi merre miért, ki az a télapó ki a kisjézus, mit ünnplünk, stb...még nem tudom milyen történetet adunk be, de egyenlőre a "jézuska hozza a fát+az ajándékokat"nem jön be...

most még ugy gondolom együtt veszünk fát,együtt díszítjük a fát a jézuskának, akinek a születését ünnepeljük(na és ebbe a részbe kellene egy jó ki s mese vagy könyv amiből kicsiknek értehtően le van írva mi is az a karácsony)és ezért ajándékozunk...nm tudom, valahogy idegen nekem a jézuska hozza a cuccokat téma

A télapó oké, amúgy ti hogy csinljátok?

Tudtok erre jó körítést vagy mesét/könyvet?amibe lehet kapaszkodni? Köszönöm

2012. okt. 26. 22:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Meséld el Szent Miklós történetét.
2012. okt. 26. 22:21
 2/9 A kérdező kommentje:

oké ez eddig rendben csak szeretnék egy neki is kézzelfoghatót pl könyv képekkel vagy egy kis rövid történet...

vagy egy mese ami csak erről szól és pl nem a Jégkorszak vagy a Shrek karácsony

2012. okt. 26. 22:24
 3/9 anonim ***** válasza:

Calliou karácsonya

[link]

Tavaly vettük meg ezt a mesét, nagyon jól összefoglal mindent, és nem utolsósorban tökéletesen érthető egy 3 éves gyermeknek. Fiam is annyi volt tavaly. Novemberben kapta ezt a filmet, kb 100x megnézte karácsonyig, majd még 100x utána is.

2012. okt. 26. 22:26
 4/9 anonim ***** válasza:

[link]

Válogass...

2012. okt. 26. 22:26
 5/9 anonim ***** válasza:

kipp-kopp karácsonya: Marék V.

Nem kell, hogy a jézuska hozza az ajándékot, hozhatja az angyalka is. A fát nem díszíteném vele együtt, gondold el az lenne a legnagyobb meglepi.

A vallási részébe egyáltalán nem kell belemenni. A varázslat a lényeg.

2012. okt. 26. 22:27
 6/9 anonim ***** válasza:

Nagy karácsonyi mesekönyv - szerintem könyvtárban hozzá lehet jutni, én gyerekkorom óta őrzöm a saját példányomat, annyira klassz könyv, minden van benne, dalok, mesék, receptek, kreatív ötletek ajándékkészítéshez, minden, amit egy gyerek szeret. :-)

[link]

A csakmese.hu oldalon is vannak karácsonyos mesekönyvek, nagyon-nagyon jó, és most minden könyvük féláron van.

2012. okt. 27. 14:53
 7/9 anonim ***** válasza:

Ja, és Zeneovi Téli ünnep cd. Le is lehet tölteni internetről, nagyon aranyos!

[link]

2012. okt. 27. 14:54
 8/9 anonim ***** válasza:
koszonom en is a tippeket!
2012. nov. 18. 07:32
 9/9 anonim ***** válasza:

Még két könyvet tudok ajánlani:

Karácsonyra vár a Mackó család (ablaknyitogatós könyv, nagyon jó! Líra áruházban lehet megvenni, lira.hu )

Friends forever Mackók karácsonya (ezt az Auchanban is lehet kapni 999 Ft-ért, nagyon édes!)

2012. nov. 19. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!