KARÁCSONY egy 3évessel! Ti hogy adjátok elő a sztorit? Ajánlanátok télapós és karácsonyos meséket? Könyv vagy rajzfilm?
Ajánlanátok télapós és karácsonyos meséket?Könyv vagy rajzfilm? Modern és értelemes érdekel, 3 éves fiam idén már biztos fog kérdezősködni mi merre miért, ki az a télapó ki a kisjézus, mit ünnplünk, stb...még nem tudom milyen történetet adunk be, de egyenlőre a "jézuska hozza a fát+az ajándékokat"nem jön be...
most még ugy gondolom együtt veszünk fát,együtt díszítjük a fát a jézuskának, akinek a születését ünnepeljük(na és ebbe a részbe kellene egy jó ki s mese vagy könyv amiből kicsiknek értehtően le van írva mi is az a karácsony)és ezért ajándékozunk...nm tudom, valahogy idegen nekem a jézuska hozza a cuccokat téma
A télapó oké, amúgy ti hogy csinljátok?
Tudtok erre jó körítést vagy mesét/könyvet?amibe lehet kapaszkodni? Köszönöm
oké ez eddig rendben csak szeretnék egy neki is kézzelfoghatót pl könyv képekkel vagy egy kis rövid történet...
vagy egy mese ami csak erről szól és pl nem a Jégkorszak vagy a Shrek karácsony
Calliou karácsonya
Tavaly vettük meg ezt a mesét, nagyon jól összefoglal mindent, és nem utolsósorban tökéletesen érthető egy 3 éves gyermeknek. Fiam is annyi volt tavaly. Novemberben kapta ezt a filmet, kb 100x megnézte karácsonyig, majd még 100x utána is.
kipp-kopp karácsonya: Marék V.
Nem kell, hogy a jézuska hozza az ajándékot, hozhatja az angyalka is. A fát nem díszíteném vele együtt, gondold el az lenne a legnagyobb meglepi.
A vallási részébe egyáltalán nem kell belemenni. A varázslat a lényeg.
Nagy karácsonyi mesekönyv - szerintem könyvtárban hozzá lehet jutni, én gyerekkorom óta őrzöm a saját példányomat, annyira klassz könyv, minden van benne, dalok, mesék, receptek, kreatív ötletek ajándékkészítéshez, minden, amit egy gyerek szeret. :-)
A csakmese.hu oldalon is vannak karácsonyos mesekönyvek, nagyon-nagyon jó, és most minden könyvük féláron van.
Még két könyvet tudok ajánlani:
Karácsonyra vár a Mackó család (ablaknyitogatós könyv, nagyon jó! Líra áruházban lehet megvenni, lira.hu )
Friends forever Mackók karácsonya (ezt az Auchanban is lehet kapni 999 Ft-ért, nagyon édes!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!