Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,5 -3 éves gyermeknek mit...

2,5 -3 éves gyermeknek mit adsz napközbe inni? és kb mennyit iszik?

Figyelt kérdés
2012. nov. 14. 14:00
 1/9 anonim ***** válasza:

teát, gyümölcslevet, tejet.

A vizet kiköpi, akkor inkább nem iszik egész nap, nem tudom mi lesz vele az oviban.:(

2012. nov. 14. 14:02
 2/9 anonim ***** válasza:
reggel 2 deci 100%-os narancslevet,napközben csakis vizet kér...kb.1 litert iszik meg.
2012. nov. 14. 14:03
 3/9 anonim ***** válasza:
66%
Vizet,teát,néha gyümölcslevet,két héttel ezelőttig anyatejet is.Talán nem egész 1 liter,amit megiszik,de sosem számoltam,ha szomjas,kér,és este még szopizik.
2012. nov. 14. 14:11
 4/9 A kérdező kommentje:

az tök jo hogy még szopozik . nekünk reggel etse 3dl tej vagy kakaó vagy naközbe is 3 dl tej (változo) adok neki gyümilevet és vizet édes lötyit ritkán kap

(kakaóporból is csak egy teáskanálnyit feloldva 3dl tejbe

2012. nov. 14. 14:14
 5/9 anonim ***** válasza:

reggel két deci tej,utána az oviban iszik.délután víz,nagyon ritkán szörp,de csak ha ő kéri.minőségi gyümiszörp van itthon,épphogy megszinezem vele.Mamáéknál tea,aminek nem örülök,mert édesítőt tesznek bele,de a fiam imádja.utána itthon is teát inna,pár napig kérné,de nem kap.pont elég az ovi teája.

hétvégén egész nap víz

2012. nov. 14. 14:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Reggel egy pohár kakaó babatejből, és utána egész nap víz (kivéve ha néha veszünk valami 100%-os gyümölcslevet). Nagyon nem számolom, hogy mennyit iszik, ő ezt pontosan érzi, és szól is, ha szomjas, de szerintem napi olyan 1-1,5 litert ihat.
2012. nov. 14. 14:37
 7/9 anonim ***** válasza:

4 és 2,5 évesek. a kisebbik megiszik napi 2,5-3 litert is ,a nagyobb is 1,5-öt legalább, de inkább 2-t.

leginkább vízivók, illetve sajátkertes gyógynövényteát szoktam csinálni újabban mióta bejött a hűvös idő ( mézzel), ezt nagyon szeretik, illetve néha van házi szörp is, vagy facsarok zöldségleveket is hetente-kéthetente 1-2 nap. néhanap 1 bögre kakaó vagy macikávé/karamel lecsúszik nekik de nem jellemző különösebben.

2012. nov. 14. 15:04
 8/9 anonim ***** válasza:

A lányom "minden ivó"!:)

Tej,kakaó,gyümölcstea,víz(néha enyhén bubisat is kap,imádja),gyümölcslé de ebből csak a 25% és az 50%-ost issza meg. 100%-os hiába kínálom neki még hígítva sem issza meg. Kedvence az őszibaracklé.

2012. nov. 14. 15:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Lemaradt,minimum 1liter megvan egy nap de inkább több.
2012. nov. 14. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!