Ezeket az ételeket szerintetek mikortól ehetik a kisgyerekek?
Figyelt kérdés
Savanyú káposzta, mustár, ketchup, majonéz (bio termékekre gondolok, amelyekben nincs mesterséges adalék)2012. nov. 13. 10:19
1/5 anonim válasza:
1 éves kortol vagy elöbb mint z enyém 10 hónapos kortol imádta a savanyuképosztát
2/5 anonim válasza:
A káposzta szerintem felfúj, sokat nem adnék belőle, de egyébként egyéves kortól bármelyiket, a majonéznél meg vigyázni kell, hogy friss legyen, és azt sem adnék egyszerre vagy elsőre túl sokat a tojástartalma miatt. Az enyém négyéves létére ezek közül csak a ketschupot enné meg....
3/5 A kérdező kommentje:
Tényleg? Akkor én is kipróbálom a savanyú káposztát! És az ecetes savanyúságokkal mi a helyzet? Gondolok itt pl. az ecetes céklára.
2012. nov. 13. 10:31
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, a káposzta tényleg puffaszt, de kis mennyiségben remélem nem lesz vele gond. A majonézből én frisset inkább nem adnék, mert abban nyers tojás van, és nincs garancia arra, hogy nem szalmonellás. :(
2012. nov. 13. 10:34
5/5 anonim válasza:
az én kisfiam már 4 éves de úgy 2 éves korától fogyasztja a ketchupot,a majonézt,mustárt nem szereti,viszont a savanyú káposztát,ecetes céklát,uborkát bármikor,bármennyit,nagyon szereti azóta is,csak mindig adok hozzá valamit,ami picit felszívja,nehogy megfájduljon a hasa,mert nagyon sokat bír belőle enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!