Adtok még gyereketekre bélés nélküli cipőt ebben az időben?
Figyelt kérdés
2012. nov. 12. 13:11
11/14 anonim válasza:
Persze. 5, 3 és 1 évesek. Felénk is tizeniksz fokok vannak, ehhez még felesleges bundás cipő, csak beleizzad a lábuk.
12/14 anonim válasza:
Off: Sokan írjátok, hogy a baba lába hideg, akkor fázik. Én 21 éves vagyok, de a nyári 41fokban is hideg a lábam mint egy jégcsap..pedig izzadok, melegem van, a többi része a testemnek forró. Tehát nem biztos hogy a baba lába azért hideg mert fázik:)
Kérdező: Én bélés nélkülit adnék még rá, egész jó idők vannak még kint, de hozzáteszem, hogy nincs gyerkőcöm, csak ismerőseimtől vettem az infót:)
13/14 anonim válasza:
Még béleletlen csizmába jár a lányom. Van neki bélelt is, és amikor pár hete olyan hideg volt meg hó esett, ráadtam azt, de szenvedett benne az utcán, hogy meleg. Ő nem egy fázós típus. Remélem azért mínuszokba felveszi majd.
14/14 anonim válasza:
Mindkét gyerekem sportcipőben jár még. Ma nálunk 16 fok volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!