Ilyen időben milyen kinti ruhában van 3 éves kisfiad?
Azért, mert macerás ráadni a harisnyát?
Akkor esetleg nem lenne jó egy jégeralsószerűség? Láttam H&M-ben és C&A-ban is, olyan, mint a kislányok leggingse, csak fiúsban. Szeintem ezt könnyebb ráadni.
Épp ezért van a fiam bent lábfej nélküli harisnyában és rövidnadrágban (előtte simán kivitték a benti nadrágban).
Ma nálunk annyira hideg van, hogy elgondolkodtam, hogy jövőhéten is ilyen hideg lesz, lehet már kell az overál.
Nálunk a héten 10 fok körüli volt a hőmérséklet nap közben, volt hogy hűvösebb, volt hogy a nap miatt melegebbnek éreztem.Én még nem adok 2 évesemre harisnyát.Farmer,zokni,félcipő.Felül body,rövid ujjú,pulcsi,kabát.
Azért az oviban nem ácsingóznak a gyerekek az udvaron, hanem rohangálnak, szerintem benne van, hogy harisnyában még leizzadnak a rohangálás miatt, így inkább nem adják rájuk.
Kisfiam is futkos a játszón,tuti melege lenne még a harisnyában is!Majd ha 5 fok köre, vagy az alá megy a hőmérséklet,akkor jöhet a harisnya, mínuszban meg overall.
Szerintem bélelt nadrág meg zokni bőven jó!Persze ha nálatok is 10 fok körül mozog nagyjából a hőmérséklet nap közben.Ha korán reggel kéne lemennünk,akkor adnék rá harisnyát.
Vagy bélelt farmerban viszem oviba, vagy lábfej nélküli harisnya + melegítő alsóban.
Felül póló, vastag pulcsi, kabát. Ha fázna, akkor a vastag alá adok még egy vékony pulcsit is.
Overálon már én is gondolkozom, de a miénk túl vastag, az tényleg télre való, úgyhogy szereznem kell neki átmenetit, mert a tavalyit kinőtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!